sm_banner

produk

  • FCZ925 Per Alloyed Metal Powder Used For Granite Muti Cutting Blades

    FCZ925 Per Serat Logam Padamelan Dipaké Pikeun Agul Muti Granit Muti

    FCZ925 Per Alected Metal Powder Dipaké Pikeun Granite Muti Cutting Blades 1. Naon Pra-alected Powder Pra-alected bubuk langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, saha ...
  • SND-MDW Professional Synthetic Micron Diamond Powder For Silicon Wafer Cutting  Diamond Wire

    SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silicon Wafer Cutting Inten Kawat

    SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silikon Wafer Ngleres Inten Kawat 1. Micron Inten Bubuk Perkenalan SND-MDW ngagaduhan kakuatan kristal bentuk blocky tinggi, distribusi ukuran partikel kentel, Ukuran partikel seragam sareng bentukna. Dirancang khusus pikeun ngadamel wafer silikon motong kawat inten, ragaji perhiasan, ragaji semikonduktor. 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...
  • Brilliant Cut Synthetic Diamond DEF VS2 1carat Lab Grown Diamond Price Per Carat

    Sarwa Cut Sintétik Inten DEF VS2 1carat Lab Tumuh Harga Inten Per Karat

    Ngawangun Perhiasan Diri Anjeun Rancang perhiasan intan anjeun nyalira. Pilih intan anu kami bakal motong sareng rarancang pikeun anjeun. Item Parameter Bahan Lab dipelak inten Merk Alskar Inten Bentuk Buleud, Oval, Pir, Bantal, Jantung, Emerald, Marquise, sareng sajabana Ukuran HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm Waktu Pangiriman Dina 5 dinten upami dina stock Payment Term T / T , Western Union, MoneyGram, e-mariksa, Mastercard Pangiriman DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS Service 1) OEM, ODM tiasa ditampi ...
  • Diamond Lapping Abrasive Paste Diamond Compound for Polishing

    Intan Ngabodoskeun Pasta Abrasif Intisari Senyawa pikeun Poles

    Polycrystalline paste témpél pikeun polishing presisi, minyak leyur. Kabisaan anu saé, kakuatan grinding anu kuat, cocog pikeun ngolah alat, alat ukur, péso, alat grinding sareng segel anu didamel tina bahan super keras sapertos paduan keras, waja paduan sareng baja karbon. Ngaran : Brand Compound Diamond Polishing : SND-PC Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Diamond Persentase: 10%, 25%, 50% Application : Cocog sareng grinding sareng polishing logam, tungsten karbida, kapang, alloy, kaca, cer ...
  • Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) for Machining Applications

    Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) pikeun Aplikasi Mesin

    Komposit PCBN dihasilkeun ku bubuk bubuk micron CBN kalayan sagala rupa keramik, sahingga ngahasilkeun bahan pakakas anu sesah pisan sareng stabil sacara termal Kalolobaan bahan PCBN integral kabeungkeut kana landasan karbida disemen. CBN mangrupikeun bahan paling hese kadua anu dikenal saatos inten sintétik, tapi ngagaduhan sipat résistansi termal sareng kimia anu luhur. Hal ieu utamina dianggo dina motong sareng ngolah karasa luhur atanapi sesah ngolah bahan kalebet baja anu dikeras, kulawu sareng kakuatan anu luhur ...
  • CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MA10 warna na warna amér, semi tangguh sareng stabil pikeun résin sareng sistem beungkeut vitrified kalebet PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng aplikasi polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo résin obligasi, vitrified bond, electroplated system. Pac ...
  • CBN-MB10 Black Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder With High Toughness High Thermal Stability

    CBN-MB10 Hideung Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder Kalayan Tanggungan Tinggi Stabilitas Thermal Tinggi

    Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MB10 mangrupikeun micron monocrystalline hideung abu anu nawiskeun kateguhan tinggi sareng stabilitas termal tinggi anu seueur dianggo dina PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Hideung Application : Kanggo résin bond, vitrified bond, electrop ...
  • A20 Golden Color CBN Abrasive Powder For Metal Bond Vitrified Bond Application

    A20 Emas Warna CBN Abrasive Powder Kanggo Logam Bond Vitrified Bond Application

    A20 Emas Warna Kubik Boron Nitride Bubuk Abrasif Pikeun Dépin Bond Aplikasi 1. Kubik Boron Nitride Perkenalan CBN (kubik boron nitrida) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun eff ...
  • Synthetic Polycrystalline Diamond (PCD) For Cutting Grinding Non-Ferrous Materials

    Intan Polycrystalline Diamond (PCD) Pikeun motong Bahan Grinding Non-Ferrous

    PCD seueur dianggo pikeun mesin logam sareng alloy sanés besi, sapertos aluminium, tambaga, aluminium / beusi abu, ogé bahan non-logam sapertos kai, chipboard, keramik, plastik, karét sareng sajabana, résistansi abrasi tinggi sareng saé permukaan finish anu diperyogikeun. SinoDiam International nawiskeun seueur PCD pikeun aplikasi anu béda, sareng tiasa motong ukuran bagéan salaku paménta konsumén Code # Diameter (mm) Intan lapisan (mm) Jangkungna (mm) Ukuran intan (μm) Fitur ...
  • A10 Amber Color Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Pikeun Resin Bond Aplikasi

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun effi ...
  • SND-R10 Economy Grade Semi-Blocky Resin Bond Diamond With a High Friability

    SND-R10 Ékonomi Kelas Semi-Blocky Resin Bond Intan Kalayan Friability Tinggi

    SND-R10 nyaéta intén beungkeut résin semi-bloky tingkat ékonomi anu rada langkung gampang dibanding berlian beungkeut résin standar. Rélabilitas ningkatna R10, ditambah ku aksi motong gratis na, nyayogikeun kinerja padet dimana biaya mangrupikeun faktor konci. Ngaran : RVG Inten Bubuk Merk : SND-R10 Bolong : 60 / 70-325 / 400 Warna : Gray Application : Cocog sareng sistem beungkeut vinil sareng résin (phenolic sareng polyimide) sistem. Pakét: 10000 Kantong Kantong Plastik Sadia Bolong Ukuran 60/80 80 / ...
  • SND-R15 Standard Grade Blocky Resin Bond Diamond With Medium Friability

    SND-R15 Standar Kelas Blocky Resin Bond Inten Kalayan Medium Friability

    Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. SND-R15 gaduh inten beungkeut résin blok block Standar. Kristal kelenturan sedeng ieu nunjukkeun kamampuan pikeun ngasah diri anu ngahasilkeun tindakan motong bébas anu kritis dina ngajaga kasaimbangan antara hirup pakakas sareng kinerja ngagiling. Ngaran : Brand RVG Inten Bubuk : SND-R1 ...
12345 Teras> >> Halaman 1/5