sm_banner

produk

  • FCNS77 Fe Cu Ni Sn Basic Pre Alloyed Powder for Diamond Tools

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Dasar Pra Campuran bubuk pikeun Inten Alat

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Dasar Pra Alched Powder pikeun Inten Pakakas 1. Naon Pra-alected Powder Pra-alected bubuk langkung heuras, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu chrom ...
  • Copper Alloy Powders Cu/Sn 8515 Bronze Pre- alloyed Spherical Shape

    Bubuk Alloy Tambaga Cu / Sn 8515 Perunggu Pra- alférénsi Bentuk Bola

    Bubuk Paduan Tembaga (Cu / SN) Perunggu (Pra- Padamelan) - Bubuk bentuk buleud didamel nganggo bahan baku kelas premium anu bersumber tina dealer anu terpercaya sareng partikelna mangrupakeun bidang anu sampurna. Hal ieu seueur dianggo dina aplikasi listrik, témpé, aplikasi éléktronik, bahan gesekan sareng alat intan. Salaku tambahan, éta ditepikeun dina harga normal. Bubuk Pra-Terpasang Fe-Cu bubuk penting dilarapkeun pikeun sababaraha jinis produksi alat inten, pikeun ningkatkeun beungkeut seukeut ...