sm_banner

produk

  • CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MA10 warna na warna amér, semi tangguh sareng stabil pikeun résin sareng sistem beungkeut vitrified kalebet PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng aplikasi polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo résin obligasi, vitrified bond, electroplated system. Pac ...
  • CBN-MB10 Black Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder With High Toughness High Thermal Stability

    CBN-MB10 Hideung Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder Kalayan Tanggungan Tinggi Stabilitas Thermal Tinggi

    Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MB10 mangrupikeun micron monocrystalline hideung abu anu nawiskeun kateguhan tinggi sareng stabilitas termal tinggi anu seueur dianggo dina PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Hideung Application : Kanggo résin bond, vitrified bond, electrop ...