sm_banner

produk

MBD8 Bolong Ukuran 80 / 100-325 / 400 Metal Bond Inten Bubuk Kanggo Grinding Polishing Lapping

pedaran pondok:

SND-G40 bolong ukuran 80 / 100-325 / 400 Metal Bond Inten Bubuk Pikeun Grinding Polishing Lapping 1. Sintétik Industrial Inten Bubuk Bubuka 2. Karakter SND-G40 Inten kalayan kristal semi-bloky kalayan bentuk sudut sareng sedeng tahan luhur, saé tinggi stabilitas termal sareng tahan résistansi. Sampurna pikeun aplikasi dimana anjeun peryogi ngarecahna kristal anjeun pikeun ngalengkepan tugas anjeun tapi tetep hoyong manjangkeun umur. Dilarapkeun pikeun ngadamel grinding & abrasiv ...


Detil Produk

Tanda Produk

SND-G40 bolong ukuran 80 / 100-325 / 400 Metal Bond Inten Bubuk Pikeun Grinding Polishing Lapping 

1. Sintetik Industrial Inten Bubuk Bubuka

2. Karakter SND-G40

Intan nganggo kristal semi-blok ku bentuk sudut sareng mkateguhan tinggi edium, stabilitas termal tinggi anu saé sareng tahan résistansi. Sampurna pikeun aplikasi dimana anjeun peryogi ngarecahna kristal anjeun pikeun ngalengkepan tugas anjeun tapi tetep hoyong manjangkeun umur. Dilarapkeun pikeun ngadamel roda grinding & abrasives pikeun ngolah bahan muatan sedeng, sapertos inti pangeboran kaca, pensil, sareng ukiran kaca hiasan sareng kristal.

3. Ukuran Rupa Inten Sintétik Ukuran Sadia

80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
SND-G20
SND-G30
SND-G40
SND-G60

4. Kelas Anu sanés sareng Ukuran Mesh Intan 

SND-G05 50 / 60-325 / 400 Warna héjo hampang, bentuk henteu teratur kalayan kateguhan handap. Lega 

dipaké pikeun ngolah batu, kongkrit, keramik, jst.

SND-G10 30 / 35-325 / 400 Warna konéng, bentuk henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina 

kabeungkeut keramik, résin kabeungkeut sareng sagala jinis electroplating 

produk, pikeun ngolah batu, alloy heuras, bahan magnét, 

intan alam, permata.

SND-G15 30 / 35-325 / 400 Warna konéng, karasa luhur tur karasa. Dilarapkeun dina keramik 

beungkeut, beungkeut résin sareng sadaya jinis produk electroplating, tiasa 

dipaké pikeun ngolah tugas beurat kana karbida, kaca, keramik, 

batu sareng bahan sanés logam.

SND820 20 / 25-70 / 80 Kateguhan anu handap, bentukna anu biasa, transparansi handap, 

résistansi dampak rendah sareng stabilitas termal anu handap. Dilarapkeun pikeun 

nyieun motong inten sareng alat grinding sareng 

beban sedeng-handap.

SND830 20 / 25-70 / 80

Lemah dugi ka Sedengna, bentukna semi-blok, handap dugi ka sedeng 

transparansi sareng tahan résistansi, stabilitas termal anu handap. Dilarapkeun 

pikeun nyieun sabeulah intan atanapi roda girnding pikeun umum 

aplikasi.

SND-840 20 / 25-70 / 80 Bentuk lengkep kubo-oktaféron, kateguhan sedeng sareng 

résistansi maké anu saé. Dilarapkeun pikeun kaseueuran medium 

wilah intan kualitas, bit inti, alat intan electroplate pikeun 

batu sareng beton.

SND860 20 / 25-70 / 80 Sedeng dugi ka kateguhan tinggi, bentukna kristal Blok, sedeng dugi ka luhur 

transparansi sareng tahan résistansi, kalayan termal anu kawilang tinggi 

stabilitas. Dilarapkeun pikeun alat ragaji intan sareng alat géologis.

SND-870 30 / 35-70 / 80

Kateguhan tinggi sareng stabilitas termal stabil, dilarapkeun pikeun

dampak beurat loading motong inten, intan coring, intan 

kabel dina beton anu atos sareng batu

SND880 20 / 25-70 / 80

Kateguhan tinggi, bentuk lengkep sareng ujung kristal lempeng,

warna anu alus sareng transparansi, kateguhan tinggi sareng termal 

stabilitas. Aplikasi tina motong inten, pangeboran sareng grinding 

dina bahan anu sesah.

SND890 20 / 25-45 / 50

Bentuk rutin kalayan stabilitas termal anu hébat. Dilarapkeun pikeun 

nyieun agul pro kualitas luhur, inti bor inti sareng intan 

kawat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami