sm_banner

produk

  • Nickle Coated Synthetic Diamond Powder

    Bubuk Inten Sintétik Nickle

    Dilapis Inten Nickle Dilapis Sintétis Inten Bubuk 1. Dilapis Inten Perkenalan Inten dilapisan, tiasa kuat adhesion metalurgi antara Ti sareng matrix, ningkatkeun kantétan mékanis intan kana matrix bond. Plating tiasa ngasingkeun inten tina oksigén pikeun nyegah intan anu dioksidasi kusabab suhu anu luhur, anu tiasa ningkatkeun karakteristik ingetan mékanis tina intan, sareng ningkatkeun disipasi panas sareng kahirupan semir. 2. Anu ...
  • Titanium Ti Coated Synthetic Diamond Powder

    Titanium Ti Lapisan Inten Sintétik

    Titanium Ti Dilapis Sintétis Inten Bubuk 1. Intan dilapis Perkenalan Inten dilapis, tiasa kuat adhesion metalurgi antara Ti sareng matrix, ningkatkeun kantétan mékanis intan kana matrix bond. Plating tiasa ngasingkeun inten tina oksigén pikeun nyegah intan anu dioksidasi kusabab suhu anu luhur, anu tiasa ningkatkeun karakteristik ingetan mékanis tina intan, sareng ningkatkeun disipasi panas sareng kahirupan semir. 2. The Feat ...