sm_banner

produk

SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silicon Wafer Cutting Inten Kawat

pedaran pondok:

SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silikon Wafer Ngleres Inten Kawat 1. Micron Inten Bubuk Perkenalan SND-MDW ngagaduhan kakuatan kristal bentuk blocky tinggi, distribusi ukuran partikel kentel, Ukuran partikel seragam sareng bentukna Dirancang khusus pikeun ngadamel wafer silikon motong kawat inten, ragaji perhiasan, ragaji semikonduktor. 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...


Detil Produk

Tanda Produk

SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silicon Wafer Cutting Inten Kawat

1. Bubuka Micron Inten Bubuka

 

 

SND-MDW ngagaduhan kakuatan kristal anu kuat blok, distribusi ukuran partikel kentel, ukuran partikel seragam sareng bentukna. Dirancang khusus pikeun ngadamel wafer silikon motong kawat inten, ragaji perhiasan, ragaji semikonduktor.

2. Spésifikasi Micron Inten Bubuk

SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60
Bentuk kristal henteu teratur, 

eusi najis na partikel 

ukuran distribusi, tiasa dianggo 

dina résin sareng beungkeut vitrified. 

Cocog pikeun éfisién tinggi 

ngagiling sareng ngagosok 

aplikasi, sapertos batu, 

ubin, Jade & permata, jsb.

Bentuk kristal henteu teratur sareng 

rélatif pekat 

sebaran ukuran partikel, 

eusi impurity low. Luhur 

efisiensi. Tiasa dianggo dina 

résin, vitrified, beungkeut logam 

jeung produk electroplated. 

Blok bijil, kawilang 

ukuran partikel kentel 

distribusi, pangotor leutik, 

hidrofilik pikaresepeun  

pagelaran. Cocog pikeun 

sarat tinggi lapping, 

polishing, tiasa dianggo pikeun 

Intan kualitas luhur PCD 

témpél sareng bubur sareng anu sanés 

produk intan kualitas luhur.

SND-M / DW 0-0.125 ~ 40-60 SND-M / PCD 0-0.125 ~ 40-60 SND-M / PL 0-0.125 ~ 40-60
Ukuran partikel seragam sareng bentukna.

Pikeun ngadamel motong silikon wafer

kawat inten, ragaji perhiasan,

ragaji semikonduktor.

Dirancang khusus pikeun 

Aplikasi PCD / PDC, luhur 

kakuatan bentukna kristal blocky, 

ukuran partikel kentel 

distribusi, pangotor anu lemah pisan, 

low eusi Si, termal alus 

stabilitas sareng tahan tahan. 

Ogé tiasa dianggo dina luhur 

beungkeut logam kualitas, vitrified 

beungkeut sareng listrik 

produk.

Intan siga poli gaduhna 

fitur anu sami sareng 

intan polycrystalline, tapi 

biaya handap. Éta didamel tina 

diurutkeun intan micron, kalayan 

perlakuan kimia khusus, 

inten siga poli gaduhna 

muti deavtivation tepi, 

ujung-ujung sarang lebah ieu tiasa 

bantosan permukaan polishing kaluar 

tina goresan. 

3. Micron Inten Sadia Ukuran Grit

 

Standar Internasional Standar Cina Ukuran bolong Aplikasi
0-0.1 W0.1 100000 Super Mirror Polishing
0.0.25 W0.25 60000 Super Mirror Polishing
0-0.5 W0.5 30000 Eunteung Polesan
0-1 W1 15000 Eunteung Polesan
0-2 W1.5- 13000 Polesan Rupa
1-2 W1.5 12000 Polesan Rupa
1-3 W2.5 10000 Polesan Rupa
2-4 W3.5 6500 Polesan Rupa
2-5 W4 5000 Polesan Rupa
3-6 W5 4000 Polesan Rupa
4-6 W6 3500 Polesan Rupa
4-8 W7 3000 Polesan normal
4-9 W10 2500 Polesan normal
5-10 W10 2000 Polesan normal
6-12 W10 1800 Polesan normal
8-12 W12 1600 Polesan normal
7-14 W14 1500 Polesan normal
8-16 W14 1300 Polesan normal
10-20 W20- 1200 Polesan normal
12-22 W20 1000 Polesan normal
15-25 W20 + 800 Polesan normal
20-30 W28 700 Polesan normal
22-36 W28 + 600 Grinding kasar
20-40 W40- 500 Grinding kasar
30-40 W40 450 Grinding kasar
35-45 W40 + 400 Grinding kasar
36-54 W50 350 Grinding kasar
D46 325/400 320 Grinding kasar
D54 270/325 270 Grinding kasar
D64 230/270 230 Grinding kasar
D76 200/230 200 Grinding kasar

 

4. Ukuran Kasar Kasar Lainnya

SND-G05

50 / 60-325 / 400

Warna héjo hampang, bentuk henteu teratur kalayan kateguhan handap. Lega 

dipaké pikeun ngolah batu, kongkrit, keramik, jst.

SND-G10

30 / 35-325 / 400

Warna konéng, bentuk henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina 

kabeungkeut keramik, résin kabeungkeut sareng sagala jinis electroplating 

produk, pikeun ngolah batu, alloy heuras, bahan magnét, 

intan alam, permata.

SND-G15

30 / 35-325 / 400

Warna konéng, karasa luhur tur karasa. Dilarapkeun dina keramik 

beungkeut, beungkeut résin sareng sadaya jinis produk electroplating, tiasa 

dipaké pikeun ngolah tugas beurat kana karbida, kaca, keramik, 

batu sareng bahan sanés logam.

SND-G20

80 / 100-325 / 400

Campuran kristal biasa sareng sudut, tangguh sedeng-handap

kalayan kristal bentukna blok. Éta cocog pikeun panerapan 

alat intan efisiensi tinggi.

SND-G30

80 / 100-325 / 400

Touhness sedeng kalayan inten shpe anu langkung saé. Cocog pikeun 

alat inten tina kaca beveling atanapi kristal, grinding of karbida sareng

bahan magnét, jst.

SND-G40

80 / 100-325 / 400

Kateguhan tinggi sedeng kalayan bentuk biasa, termal tinggi anu saé 

stabilitas sareng tahan résistansi. Dilarapkeun pikeun ngadamel grinding & 

roda abrasives pikeun ngolah bahan muatan sedeng, siga 

pangeboran inti tina gelas, pensil, sareng hiasan ukiran 

kaca sareng kristal.

SND-G60

80 / 100-325 / 400

Tangtu tina bentuk kubooctahedral, kakuatan dampak tinggi na

stabilitas termal. Dilarapkeun dina kaayaan anu peryogi grinding tinggi 

meunteun, sapertos alat listrik pikeun ngagiling sareng ngagosok batu, keramik, 

kacamata, sareng bahan magnét, jst.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami