sm_banner

produk

  • Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) for Machining Applications

    Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) pikeun Aplikasi Mesin

    Komposit PCBN dihasilkeun ku bubuk bubuk micron CBN kalayan sagala rupa keramik, sahingga ngahasilkeun bahan pakakas anu sesah pisan sareng stabil sacara termal Kalolobaan bahan PCBN integral kabeungkeut kana landasan karbida disemen. CBN mangrupikeun bahan paling hese kadua anu dikenal saatos inten sintétik, tapi ngagaduhan sipat résistansi termal sareng kimia anu luhur. Hal ieu utamina dianggo dina motong sareng ngolah karasa luhur atanapi sesah ngolah bahan kalebet baja anu dikeras, kulawu sareng kakuatan anu luhur ...
  • Synthetic Polycrystalline Diamond (PCD) For Cutting Grinding Non-Ferrous Materials

    Intan Polycrystalline Diamond (PCD) Pikeun motong Bahan Grinding Non-Ferrous

    PCD seueur dianggo pikeun mesin logam sareng alloy sanés besi, sapertos aluminium, tambaga, aluminium / beusi abu, ogé bahan non-logam sapertos kai, chipboard, keramik, plastik, karét sareng sajabana, résistansi abrasi tinggi sareng saé permukaan finish anu diperyogikeun. SinoDiam International nawiskeun seueur PCD pikeun aplikasi anu béda, sareng tiasa motong ukuran bagéan salaku paménta konsumén Code # Diameter (mm) Intan lapisan (mm) Jangkungna (mm) Ukuran intan (μm) Fitur ...