sm_banner

produk

  • SND890 Top Quality Synthetic Diamond Powder for Making High Quality Diamond Tools

    SND890 Top Kualitas Inten Sintétik Bubuk pikeun Nyiptakeun Alat Intan Berkualitas Tinggi

    SND890 Top Kualitas Inten Sintétik Powder pikeun Nyiptakeun Kualitas Tinggi Inten Alat Sintétis Industrial Diamond Powder 2. Karakter SND890 SinoDiam SND890 mangrupikeun inten sintétik ku bentuk Kubus-oktaféron biasa, saé pikeun produksi inten ragaji intén wilah, intan inti bit sareng kawat inten. 3. Saw Grit Inten Ukuran Spésifikasi SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk angger ku stabil termal anu hébat ...
  • SND880 Industrial Diamond Powder With Complete Shape and Straight Crystal Edges

    Bubuk Inten Industri SND880 Kalayan Wangun lengkep sareng ujung Kristal lempeng

    SND880 Industri Inten Bubuk Kalayan Wangun Lengkep sareng Lempeng Kristal Tepi Sintetis Industri Inten Bubuk 2. Karakter SND880 SinoDiam sintétik Industri bubuk inten SND880 mangrupikeun grit inten kualitas luhur kalayan bentuk Kubus-oktaféron biasa, dilarapkeun pikeun motong intan, intan coring, inten kabel dina beton anu atos sareng batu. Ukuran anu Kasadiaan nyaéta 20 / 25-70 / 80 3. Saw Grit Sintétik Inten Bubuk Ukuran Anu Diatur 20/25 25/30 30/35 35/40 40/45 45/50 50/60 ...
  • SND860 Synthetic Diamond Powder for Diamond Tools and  Geological Tools

    Bubuk Inten Sintétik SND860 pikeun Inten Alat sareng Alat Geologi

    SND860 Inten Sintétik Bubuk pikeun Inten Alat sareng Alat Geologi 1. Karakter SND860 Intan sintétik grit SND860 ngagaduhan médium dugi ka kateguhan tinggi, bentukna kristal blok, sedeng dugi ka transparansi sareng tahan résistansi, kalayan stabilitas termal anu kawilang luhur. Dilarapkeun pikeun alat ragaji intan sareng alat géologis. 2. Saw Grit Inten Ukuran Spésifikasi SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk biasa sareng st termal anu hébat ...
  • SND840 Synthetic Diamond Powder With Medium Toughness and Thermal Stability

    Bubuk Inten Sintétik SND840 Kalayan Sedeng Kesat sareng Stabilitas Termal

    Bubuk Inten Sintétik SND840 Kalayan Medium Témpél sareng Stabilitas Termal Sintétis Industri Intan Bubuk 2. Karakter SND840 SinoDiam SND840 mangrupikeun bubuk intén industri sintétik kualitas sedeng kalayan bentuk lengkep kubo-oktaféron, kateguhan sedeng sareng stabilitas termal, résistansi pakean anu saé. Dilarapkeun pikeun nyiptakeun sabagian ageung sabeulah inten kualitas, bit inti, alat intan electroplate kanggo batu sareng beton. 3. Saw Gr ...
  • SND830 Synthetic Diamond Powder for General Purpose Cutting and Grinding

    SND830 Inten Sintétik Bubuk pikeun Tujuan Umum Motong sareng Grinding

    SND830 Inten Sintétik Bubuk pikeun Pangaruh Berat Panguatan Sintétik Industri Inten Bubuk 2. SND830 Inten Bubuk Karakter Lemah dugi ka Sedengna, bentukna semi-blok, lemah nepi ka transparansi sedeng sareng tahan résistansi, stabilitas termal anu handap. Dilarapkeun pikeun ngadamel agul intan atanapi roda girnding kanggo aplikasi umum. 3. Saw Grit Sintetis Inten Bubuk Ukuran Anu Disaat 20/25 25/30 30/35 35/40 40/45 45/50 50/60 60/70 70/80 SND820 √ √ √ √ √ √ √ √ ...
  • SND820 Low Toughness Synthetic Diamond Powder With High Efficiency

    SND820 Lemah Sanggup Inten Sintetis Kalayan Efisiensi Tinggi

    SND820 Low Toughness Sintétik Inten Powder Kalayan Efisiensi Tinggi 1. Sintétik Inten Bubuk 2. Karakter SND820 Kateguhan Rendah, bentukna relatif biasa, transparansi rendah, résistansi dampak rendah sareng stabilitas termal anu handap. Dilarapkeun pikeun ngadamel motong inten sareng ngagiling alat kalayan beban sedeng-handap. 3. Spesifikasi Kelas Inten Kelas sanés SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk angger ku hébat ...