sm_banner

produk

  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters For Oil and Gas Drilling

    Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters Pikeun Pangeboran Minyak sareng Gas

    Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters Pikeun Pangeboran Minyak sareng Gas 1. Naon bahan PDC? PDC- Polycrystalline Diamond compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat karbida tungsten, lapisan intan polycrystalline ngagaduhan karasa pisan sareng tahan lecetna sedengkeun substrat karbida tungsten bakal ningkatkeun kalemahanana sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polikristalin nyaéta minyak bumi pangeboran sumur minyak bekas ...
  • 1308 PDC Cutters For Geological Mining With High Wear Resistance

    1308 Pemotong PDC Kanggo Pertambangan Geologi Kalayan Résistansi Pakéan Tinggi

    1308 PDC Cutter Kanggo Pertambangan Geologis Kalayan Résistansi Pakéan Tinggi 1. PDC- Polycrystalline Diamond Compact Pambuka PDC- Polycrystalline Diamond Compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat tungsten karbida, lapisan intan polycrystalline ngagaduhan karasa pisan sareng tahan abrasi sedengkeun tungsten karbida substrat bakal pisan ningkatkeun kamampuan sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polikristalin dianggo minyak ogé ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter For Concrete and Asphalt Milling Bits

    Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter Pikeun Beton sareng Asphalt Milling Bit

    PDC Cutter Pikeun Betting sareng Asphalt Milling Bit 1. Naon PDC- Polycrystalline Diamond Compact? PDC- Polycrystalline Diamond compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat karbida tungsten, lapisan intan polycrystalline gaduh karasa pisan sareng tahan lecet pisan sedengkeun substrat karbida tungsten bakal ningkatkeun kalemahanana sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polycrystalline nyaéta minyak bumi pangeboran sumur minyak bekas, g ...