sm_banner

wartos

  • Polycrystalline diamond compact (PDC) cutters

    Pemotong polycrystalline diamond compact (PDC)

    Polycrystalline diamond compact (PDC) cutters Inten mangrupikeun bahan paling sesah anu dipikaterang. Teu karasa ieu masihan sipat anu unggul pikeun motong bahan sanés. PDC penting pisan pikeun ngebor, sabab éta agrégat intan alit, murah, buatan manusa janten jisim anu ageung sareng ageung ...
    Maca deui
  • Naon Intan Tumbuh Lab?

    Dina istilah anu paling saderhana, intan anu dipelak lab mangrupikeun intan anu parantos didamel ku jalma tibatan ditambang tina bumi. Upami éta saderhana, anjeun panginten heran naha aya tulisan lengkep di handapeun kalimat ieu. Kompléksitas timbul tina kanyataan yén seueur istilah anu sanés parantos dianggo pikeun ngajelaskeun ...
    Maca deui
  • Pasar Super Abrasives Pikeun Ngahontal USD 11,48 Miliar Dina 2027

    Kanaékan paménta alat presisi sareng mesin kusabab naékna produksi kendaraan bermotor sareng kagiatan pangwangunan ngadorong kabutuhan pasar Super Abrasives. New York, 10 Juni 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Pasar Super Abrasives global diperkirakeun ngahontal USD 11 ...
    Maca deui