sm_banner

produk

  • Diamond Lapping Abrasive Paste Diamond Compound for Polishing

    Intan Ngabodoskeun Pasta Abrasif Intisari Senyawa pikeun Poles

    Polycrystalline paste témpél pikeun polishing presisi, minyak leyur. Kabisaan anu saé, kakuatan grinding anu kuat, cocog pikeun ngolah alat, alat ukur, péso, alat grinding sareng segel anu didamel tina bahan super keras sapertos paduan keras, waja paduan sareng baja karbon. Ngaran : Brand Compound Diamond Polishing : SND-PC Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Diamond Persentase: 10%, 25%, 50% Application : Cocog sareng grinding sareng polishing logam, tungsten karbida, kapang, alloy, kaca, cer ...
  • Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) for Machining Applications

    Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) pikeun Aplikasi Mesin

    Komposit PCBN dihasilkeun ku bubuk bubuk micron CBN kalayan sagala rupa keramik, sahingga ngahasilkeun bahan pakakas anu sesah pisan sareng stabil sacara termal Kalolobaan bahan PCBN integral kabeungkeut kana landasan karbida disemen. CBN mangrupikeun bahan paling hese kadua anu dikenal saatos inten sintétik, tapi ngagaduhan sipat résistansi termal sareng kimia anu luhur. Hal ieu utamina dianggo dina motong sareng ngolah karasa luhur atanapi sesah ngolah bahan kalebet baja anu dikeras, kulawu sareng kakuatan anu luhur ...
  • Synthetic Polycrystalline Diamond (PCD) For Cutting Grinding Non-Ferrous Materials

    Intan Polycrystalline Diamond (PCD) Pikeun motong Bahan Grinding Non-Ferrous

    PCD seueur dianggo pikeun mesin logam sareng alloy sanés besi, sapertos aluminium, tambaga, aluminium / beusi abu, ogé bahan non-logam sapertos kai, chipboard, keramik, plastik, karét sareng sajabana, résistansi abrasi tinggi sareng saé permukaan finish anu diperyogikeun. SinoDiam International nawiskeun seueur PCD pikeun aplikasi anu béda, sareng tiasa motong ukuran bagéan salaku paménta konsumén Code # Diameter (mm) Intan lapisan (mm) Jangkungna (mm) Ukuran intan (μm) Fitur ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters For Oil and Gas Drilling

    Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters Pikeun Pangeboran Minyak sareng Gas

    Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters Pikeun Pangeboran Minyak sareng Gas 1. Naon bahan PDC? PDC- Polycrystalline Diamond compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat karbida tungsten, lapisan intan polycrystalline ngagaduhan karasa pisan sareng tahan lecetna sedengkeun substrat karbida tungsten bakal ningkatkeun kalemahanana sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polikristalin nyaéta minyak bumi pangeboran sumur minyak bekas ...
  • 1308 PDC Cutters For Geological Mining With High Wear Resistance

    1308 Pemotong PDC Kanggo Pertambangan Geologi Kalayan Résistansi Pakéan Tinggi

    1308 PDC Cutter Kanggo Pertambangan Geologis Kalayan Résistansi Pakéan Tinggi 1. PDC- Polycrystalline Diamond Compact Pambuka PDC- Polycrystalline Diamond Compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat tungsten karbida, lapisan intan polycrystalline ngagaduhan karasa pisan sareng tahan abrasi sedengkeun tungsten karbida substrat bakal pisan ningkatkeun kamampuan sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polikristalin dianggo minyak ogé ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter For Concrete and Asphalt Milling Bits

    Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter Pikeun Beton sareng Asphalt Milling Bit

    PDC Cutter Pikeun Betting sareng Asphalt Milling Bit 1. Naon PDC- Polycrystalline Diamond Compact? PDC- Polycrystalline Diamond compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat karbida tungsten, lapisan intan polycrystalline gaduh karasa pisan sareng tahan lecet pisan sedengkeun substrat karbida tungsten bakal ningkatkeun kalemahanana sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polycrystalline nyaéta minyak bumi pangeboran sumur minyak bekas, g ...