sm_banner

produk

  • MBD6 Mesh Size Synthetic Diamond Powder For Grinding Polishing Lapping

    MBD6 Bolong Ukuran Inten Sintétik Bubuk Pikeun Grinding Polishing Lapping

    SND-G30 Bolong Ukuran Inten Sintétik Bubuk Pikeun Grinding Polishing Lapping 1. Sintétik Industrial Inten Bubuk Bubuka 2. Karakter SND-G30 Inten kalayan bentukna semi-henteu teratur sareng kateguhan intrinsik handap; nilai alus teuing pikeun aplikasi kasar kirang nungtut. Touhness sedeng kalayan inten shpe anu langkung saé. Cocog pikeun alat intan tina kaca beveling atanapi kristal, grinding of karbida sareng bahan magnét, sareng sajabana 3. Ukuran Bolong Inten Obrolan ...
  • MBD4 Fine Size Metal Bond Synthetic Diamond Powder 80/100-325/400 Mesh Size

    MBD4 Ukuran Rupa Logam Bond Sintétik Inten Bubuk 80 / 100-325 / 400 Ukuran Bolong

    SND-G20 Ukuran Rupa Logam Bond Sintétis Inten Bubuk 80 / 100-325 / 400 Bolong Ukuran 1. Sintétik Industrial Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G20 SND-G20 mangrupikeun bubuk inten industri sintétik sareng campuran kristal biasa sareng sudut, kateguhan sedeng-handap kalayan kristal ngawangun blok. Éta cocog pikeun panerapan alat intan efisiensi tinggi. 3. Ukuran Rupa Intan Sintétik Sadia Ukuran 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400 SND-G20 ...
  • MBD8 Mesh Size 80/100-325/400 Metal Bond Diamond Powder For Grinding Polishing Lapping

    MBD8 Bolong Ukuran 80 / 100-325 / 400 Metal Bond Inten Bubuk Kanggo Grinding Polishing Lapping

    SND-G40 bolong ukuran 80 / 100-325 / 400 Metal Bond Inten Bubuk Pikeun Grinding Polishing Lapping 1. Sintétik Industrial Inten Bubuk Bubuka 2. Karakter SND-G40 Inten kalayan kristal semi-bloky kalayan bentuk sudut sareng sedeng tahan luhur, saé tinggi stabilitas termal sareng tahan résistansi. Sampurna pikeun aplikasi dimana anjeun peryogi ngarecahna kristal anjeun pikeun ngalengkepan tugas anjeun tapi tetep hoyong manjangkeun umur. Dilarapkeun pikeun ngadamel grinding & abrasiv ...
  • MBD10 High Toughness Fine Size Diamond Powder For Requiring Long Diamond Life

    MBD10 Kateguhan Tinggi Ukuran Rupa Inten Bubuk Pikeun Meryogikeun Umur Inten Panjang

    SND-G60 Kateguhan Tinggi Rupa Ukuran Inten Bubuk Pikeun Meryogikeun Panjang Inten Kahirupan 1. Sintétik Industri Inten Bubuk Bubuka 2. Karakter SND-G60 Equivlant ka MBD10, tinangtu bentukna kubooctahedral, kakuatan pangaruh tinggi sareng stabilitas termal. Dilarapkeun dina kaayaan anu ngabutuhkeun tingkat grinding anu tinggi, sapertos alat éléktroplasi pikeun ngagiling sareng ngagosok batu, keramik, gelas, sareng bahan magnét, jsté. 3. Bolong Ukuran Inten Speicication SND-G20, 80 / 100-325 / 400 S ...