sm_banner

produk

  • B10 Black Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Powder

    B10 Hideung Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Bubuk

    Hideung Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Powder B10 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan kateguhanna tinggi sareng tahan suhu luhur, opat kalieun tina abrasif tradisional dina résistansi maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN sacara lega dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun efisiensi ...
  • Nickle Coated Synthetic Diamond Powder

    Bubuk Inten Sintétik Nickle

    Dilapis Inten Nickle Dilapis Sintétis Inten Bubuk 1. Dilapis Inten Perkenalan Inten dilapisan, tiasa kuat adhesion metalurgi antara Ti sareng matrix, ningkatkeun kantétan mékanis intan kana matrix bond. Plating tiasa ngasingkeun inten tina oksigén pikeun nyegah intan anu dioksidasi kusabab suhu anu luhur, anu tiasa ningkatkeun karakteristik ingetan mékanis tina intan, sareng ningkatkeun disipasi panas sareng kahirupan semir. 2. Anu ...
  • MBD4 Fine Size Metal Bond Synthetic Diamond Powder 80/100-325/400 Mesh Size

    MBD4 Ukuran Rupa Logam Bond Sintétik Inten Bubuk 80 / 100-325 / 400 Ukuran Bolong

    SND-G20 Ukuran Rupa Logam Bond Sintétis Inten Bubuk 80 / 100-325 / 400 Bolong Ukuran 1. Sintétik Industrial Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G20 SND-G20 mangrupikeun bubuk inten industri sintétik sareng campuran kristal biasa sareng sudut, kateguhan sedeng-handap kalayan kristal ngawangun blok. Éta cocog pikeun panerapan alat intan efisiensi tinggi. 3. Ukuran Rupa Intan Sintétik Sadia Ukuran 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400 SND-G20 ...
  • MBD8 Mesh Size 80/100-325/400 Metal Bond Diamond Powder For Grinding Polishing Lapping

    MBD8 Bolong Ukuran 80 / 100-325 / 400 Metal Bond Inten Bubuk Kanggo Grinding Polishing Lapping

    SND-G40 bolong ukuran 80 / 100-325 / 400 Metal Bond Inten Bubuk Pikeun Grinding Polishing Lapping 1. Sintétik Industrial Inten Bubuk Bubuka 2. Karakter SND-G40 Inten kalayan kristal semi-bloky kalayan bentuk sudut sareng sedeng tahan luhur, saé tinggi stabilitas termal sareng tahan résistansi. Sampurna pikeun aplikasi dimana anjeun peryogi ngarecahna kristal anjeun pikeun ngalengkepan tugas anjeun tapi tetep hoyong manjangkeun umur. Dilarapkeun pikeun ngadamel grinding & abrasiv ...
  • MBD10 High Toughness Fine Size Diamond Powder For Requiring Long Diamond Life

    MBD10 Kateguhan Tinggi Ukuran Rupa Inten Bubuk Pikeun Meryogikeun Umur Inten Panjang

    SND-G60 Kateguhan Tinggi Rupa Ukuran Inten Bubuk Pikeun Meryogikeun Panjang Inten Kahirupan 1. Sintétik Industri Inten Bubuk Bubuka 2. Karakter SND-G60 Equivlant ka MBD10, tinangtu bentukna kubooctahedral, kakuatan pangaruh tinggi sareng stabilitas termal. Dilarapkeun dina kaayaan anu ngabutuhkeun tingkat grinding anu tinggi, sapertos alat éléktroplasi pikeun ngagiling sareng ngagosok batu, keramik, gelas, sareng bahan magnét, jsté. 3. Bolong Ukuran Inten Speicication SND-G20, 80 / 100-325 / 400 S ...
  • Titanium Ti Coated Synthetic Diamond Powder

    Titanium Ti Lapisan Inten Sintétik

    Titanium Ti Dilapis Sintétis Inten Bubuk 1. Intan dilapis Perkenalan Inten dilapis, tiasa kuat adhesion metalurgi antara Ti sareng matrix, ningkatkeun kantétan mékanis intan kana matrix bond. Plating tiasa ngasingkeun inten tina oksigén pikeun nyegah intan anu dioksidasi kusabab suhu anu luhur, anu tiasa ningkatkeun karakteristik ingetan mékanis tina intan, sareng ningkatkeun disipasi panas sareng kahirupan semir. 2. The Feat ...
  • SND-M10 Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive For General Purpose

    SND-M10 Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive Pikeun Tujuan Umum

    SND-M10 Sintétik Micron Inten Bubuk Ngabereskeun Abrasive Pikeun Tujuan Umum 1. Micron Inten Bubuk Bubuka SND-M10 mangrupikeun tujuan umum bubuk inten micron kalayan bentuk kristal henteu teratur kalayan distribusi ukuran partikel anu kawilang pekat, kontén low impurity. Efisiensi tinggi. Bisa dipaké dina résin, vitrified, beungkeut logam sareng produk electroplated. 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SN ...
  • SND-M15 High Toughness Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

    SND-M15 Toughness Tinggi Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive

    SND-M15 Kateguhan Tinggi Sintetis Micron Inten Bubuk Poles Abrasive 1. Micron Inten Bubuk Panganteur SND-M15 kualitas luhur kateguhan tinggi bubuk inten micron, kalayan blok sisikian, distribusi ukuran partikel anu kawilang kentel, pangotor leutik, kinerja hidrofilik anu pikaresep. Cocog sareng sarat tinggi lapping, polishing, tiasa dianggo pikeun PCD témpél inten kualitas luhur sareng bubur sareng inten kualitas luhur anu sanés ...
  • SND-PL Polycrystalline Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Sintétik Micron Inten Bubuk Polisi Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Sintétik Micron Inten Powder Polishing Superabrasives 1. Micron Inten Bubuk Panganteur Intan sapertos poli gaduh ciri anu sami salaku intan polycrystalline, tapi biayana langkung handap. Éta didamel tina micron inten anu diurut, kalayan perawatan kimia khusus, inten sapertos poli ngagaduhan ujung devitivasi muti, ujung-ujung lebah madu ieu tiasa ngabantosan permukaan polesan kaluar tina goresan. Bandingkeun sareng intan biasa, inten sapertos poli ngagaduhan kaunggulan anu langkung luhur ...
  • SI1-SI2 B Grade HPHT Man Made Diamond Stone For Jewels

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Man Didamel Batu Intan Pikeun Perhiasan

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Man Didamel Batu Intan Pikeun Perhiasan Naon Lab Inten Tangkal Bédana antara intén alami sareng lab anu dipelak tina cara ngadamelna. Intan anu dipelak lab buatan manusa dina lab bari intan alami didamel di bumi. Intan sintétik anu suksés munggaran didamel ku cara niron alam kalayan pembuatan High Pressure / High Temperature (HPHT). Aya tilu prosés manufaktur dasar anu dipaké pikeun ngadamel inten HPHT: pencét belt, press cubic, ...
  • B20 Black Cubic Boron Nitride CBN Powder For Vitrified Bond

    Bubuk B20 Hideung Cubic Boron Nitride CBN Pikeun Beungkeut Vitrified

    B20 Hideung Cubic Boron Nitride CBN Powder For Vitrified Bond 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina industri otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun efisiensi sareng g ...
  • SND-G10 Yellow RVD Curshed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 Konéng RVD Dikutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 Konéng RVD Terkutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives Sintétik Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter warna SND-G10 Warna konéng, bentukna henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy heuras, bahan magnét, intan alami, permata, jsb 3. Dihancurkeun Inten Bubuk Spesifikasi SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Lampu. ..