sm_banner

produk

  • SND-R20 Premium Grade Blocky With The Least Friable In Resin Bond Diamond

    SND-R20 Premium Kelas Blok Kalayan Paling Saeutik Dina Inten résin Bond

    Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. Sistem Bond Vitrified didamel tina bahan keramik anu kuat, awét sareng rapuh. Ikatan Vitrified épéktip pisan dina operasi grinding tingkat lanjut kusabab kamampuanna pikeun nyepeng sareng ngirangan generasi panas dina zona grinding kusabab porositas ...
  • SND-R05 Highest Friability Resin Bond Diamond Particles For High Precision Grinding Applications

    SND-R05 Partéi résin Friabilitas Pangluhurna Intan Bond Pikeun Aplikasi Grinding Precision Tinggi

    Partikel Inten Friabilitas Pangluhurna pikeun Partéi Inten Precision Tinggi Kanggo Aplikasi Grinding Presisi Tinggi Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. SND-R05 ngagaduhan partikel inten beungkeut résin gampangitas anu luhur kalayan struktur kristal anu ngamajukeun patok mikro. Épéktip pikeun aplikasi grinding presisi tinggi dimana permukaan finish mangrupikeun faktor kritis. Ngaran : RVG Inten Bubuk Brand : SND-R05 bolong : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi abu: Cocog sareng v ...
  • SND890 Top Quality Synthetic Diamond Powder for Making High Quality Diamond Tools

    SND890 Top Kualitas Inten Sintétik Bubuk pikeun Nyiptakeun Alat Intan Berkualitas Tinggi

    SND890 Top Kualitas Inten Sintétik Powder pikeun Nyiptakeun Kualitas Tinggi Inten Alat Sintétis Industrial Diamond Powder 2. Karakter SND890 SinoDiam SND890 mangrupikeun inten sintétik ku bentuk Kubus-oktaféron biasa, saé pikeun produksi inten ragaji intén wilah, intan inti bit sareng kawat inten. 3. Saw Grit Inten Ukuran Spésifikasi SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk angger ku stabil termal anu hébat ...
  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Disumpahan Inten Sintetis

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Dikutuk Inten Sintétik Bubuk Sintétis Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G15 SND-G15 mangrupikeun bubuk inten sintétik sintétik konéng kalayan karasa sareng kateguhanna, dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis éléktroplasi produk sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy keras, bahan magnét, intan alami, permata, sareng sajabana 3. Sadayana Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
  • SND880 Industrial Diamond Powder With Complete Shape and Straight Crystal Edges

    Bubuk Inten Industri SND880 Kalayan Wangun lengkep sareng ujung Kristal lempeng

    SND880 Industri Inten Bubuk Kalayan Wangun Lengkep sareng Lempeng Kristal Tepi Sintetis Industri Inten Bubuk 2. Karakter SND880 SinoDiam sintétik Industri bubuk inten SND880 mangrupikeun grit inten kualitas luhur kalayan bentuk Kubus-oktaféron biasa, dilarapkeun pikeun motong intan, intan coring, inten kabel dina beton anu atos sareng batu. Ukuran anu Kasadiaan nyaéta 20 / 25-70 / 80 3. Saw Grit Sintétik Inten Bubuk Ukuran Anu Diatur 20/25 25/30 30/35 35/40 40/45 45/50 50/60 ...
  • SND860 Synthetic Diamond Powder for Diamond Tools and  Geological Tools

    Bubuk Inten Sintétik SND860 pikeun Inten Alat sareng Alat Geologi

    SND860 Inten Sintétik Bubuk pikeun Inten Alat sareng Alat Geologi 1. Karakter SND860 Intan sintétik grit SND860 ngagaduhan médium dugi ka kateguhan tinggi, bentukna kristal blok, sedeng dugi ka transparansi sareng tahan résistansi, kalayan stabilitas termal anu kawilang luhur. Dilarapkeun pikeun alat ragaji intan sareng alat géologis. 2. Saw Grit Inten Ukuran Spésifikasi SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk biasa sareng st termal anu hébat ...
  • SND840 Synthetic Diamond Powder With Medium Toughness and Thermal Stability

    Bubuk Inten Sintétik SND840 Kalayan Sedeng Kesat sareng Stabilitas Termal

    Bubuk Inten Sintétik SND840 Kalayan Medium Témpél sareng Stabilitas Termal Sintétis Industri Intan Bubuk 2. Karakter SND840 SinoDiam SND840 mangrupikeun bubuk intén industri sintétik kualitas sedeng kalayan bentuk lengkep kubo-oktaféron, kateguhan sedeng sareng stabilitas termal, résistansi pakean anu saé. Dilarapkeun pikeun nyiptakeun sabagian ageung sabeulah inten kualitas, bit inti, alat intan electroplate kanggo batu sareng beton. 3. Saw Gr ...
  • MBD6 Mesh Size Synthetic Diamond Powder For Grinding Polishing Lapping

    MBD6 Bolong Ukuran Inten Sintétik Bubuk Pikeun Grinding Polishing Lapping

    SND-G30 Bolong Ukuran Inten Sintétik Bubuk Pikeun Grinding Polishing Lapping 1. Sintétik Industrial Inten Bubuk Bubuka 2. Karakter SND-G30 Inten kalayan bentukna semi-henteu teratur sareng kateguhan intrinsik handap; nilai alus teuing pikeun aplikasi kasar kirang nungtut. Touhness sedeng kalayan inten shpe anu langkung saé. Cocog pikeun alat intan tina kaca beveling atanapi kristal, grinding of karbida sareng bahan magnét, sareng sajabana 3. Ukuran Bolong Inten Obrolan ...
  • SND830 Synthetic Diamond Powder for General Purpose Cutting and Grinding

    SND830 Inten Sintétik Bubuk pikeun Tujuan Umum Motong sareng Grinding

    SND830 Inten Sintétik Bubuk pikeun Pangaruh Berat Panguatan Sintétik Industri Inten Bubuk 2. SND830 Inten Bubuk Karakter Lemah dugi ka Sedengna, bentukna semi-blok, lemah nepi ka transparansi sedeng sareng tahan résistansi, stabilitas termal anu handap. Dilarapkeun pikeun ngadamel agul intan atanapi roda girnding kanggo aplikasi umum. 3. Saw Grit Sintetis Inten Bubuk Ukuran Anu Disaat 20/25 25/30 30/35 35/40 40/45 45/50 50/60 60/70 70/80 SND820 √ √ √ √ √ √ √ √ ...
  • SND820 Low Toughness Synthetic Diamond Powder With High Efficiency

    SND820 Lemah Sanggup Inten Sintetis Kalayan Efisiensi Tinggi

    SND820 Low Toughness Sintétik Inten Powder Kalayan Efisiensi Tinggi 1. Sintétik Inten Bubuk 2. Karakter SND820 Kateguhan Rendah, bentukna relatif biasa, transparansi rendah, résistansi dampak rendah sareng stabilitas termal anu handap. Dilarapkeun pikeun ngadamel motong inten sareng ngagiling alat kalayan beban sedeng-handap. 3. Spesifikasi Kelas Inten Kelas sanés SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk angger ku hébat ...
  • SND-M/PCD Professional Synthetic Micron Diamond Powder Superabrasive For PCD Prodcution

    SND-M / PCD Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Superabrasive Pikeun Produksi PCD

    Anu ngagaduhan sikep positip sareng progresif pikeun daya tarik pelanggan, perusahaan urang sacara konsistén ningkatkeun barang urang alus teuing pikeun nyugemakeun kahoyong konsumén sareng teras pokus kana kaamanan, réliabilitas, tuntutan lingkungan, sareng inovasi kualitas saé Cina Superfine Micron Diamond Dust Powder kanggo PCD / PDC Alat, éta mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Kami leres-leres ngarepkeun urang tiasa sacara gampil kerjasama sareng anjeun dina jero poténsial.
    Kualitas saé Debu Inten Debu, Inten Sintétik, Kanggo kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan urang ogé ningali sadaya produk sareng solusi kami, anjeun kedah nganjang kana halaman wéb kami. Pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep, anjeun kedah ngaraos wartoskeun ka kami. Hatur nuhun pisan sareng miharep bisnis anjeun bakal tetep hébat!

  • SND-M05 Polishing Abrasive Synthetic Micron Diamond Powder For High Efficiency

    SND-M05 Polishing Abrasive Sintetis Micron Inten Bubuk Pikeun Kekecapan Tinggi

    SND-M05 Polishing Abrasive Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Kekecapan Tinggi 1. Micron Inten Bubuk Panganteur Bentuk kristal henteu teratur, eusi impurity sareng distribusi ukuran partikel, tiasa dianggo dina résin sareng beungkeut vitrified. Cocog pikeun aplikasi grinding sareng polishing efisien tinggi, sapertos batu, ubin, Jade & permata, sareng sajabana 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 ...