sm_banner

produk

  • SND-MDW Professional Synthetic Micron Diamond Powder For Silicon Wafer Cutting  Diamond Wire

    SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silicon Wafer Cutting Inten Kawat

    SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silikon Wafer Ngleres Inten Kawat 1. Micron Inten Bubuk Perkenalan SND-MDW ngagaduhan kakuatan kristal bentuk blocky tinggi, distribusi ukuran partikel kentel, Ukuran partikel seragam sareng bentukna. Dirancang khusus pikeun ngadamel wafer silikon motong kawat inten, ragaji perhiasan, ragaji semikonduktor. 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...
  • Brilliant Cut Synthetic Diamond DEF VS2 1carat Lab Grown Diamond Price Per Carat

    Sarwa Cut Sintétik Inten DEF VS2 1carat Lab Tumuh Harga Inten Per Karat

    Ngawangun Perhiasan Diri Anjeun Rancang perhiasan intan anjeun nyalira. Pilih intan anu kami bakal motong sareng rarancang pikeun anjeun. Item Parameter Bahan Lab dipelak inten Merk Alskar Inten Bentuk Buleud, Oval, Pir, Bantal, Jantung, Emerald, Marquise, sareng sajabana Ukuran HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm Waktu Pangiriman Dina 5 dinten upami dina stock Payment Term T / T , Western Union, MoneyGram, e-mariksa, Mastercard Pangiriman DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS Service 1) OEM, ODM tiasa ditampi ...
  • CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MA10 warna na warna amér, semi tangguh sareng stabil pikeun résin sareng sistem beungkeut vitrified kalebet PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng aplikasi polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo résin obligasi, vitrified bond, electroplated system. Pac ...
  • CBN-MB10 Black Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder With High Toughness High Thermal Stability

    CBN-MB10 Hideung Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder Kalayan Tanggungan Tinggi Stabilitas Thermal Tinggi

    Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MB10 mangrupikeun micron monocrystalline hideung abu anu nawiskeun kateguhan tinggi sareng stabilitas termal tinggi anu seueur dianggo dina PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Hideung Application : Kanggo résin bond, vitrified bond, electrop ...
  • A20 Golden Color CBN Abrasive Powder For Metal Bond Vitrified Bond Application

    A20 Emas Warna CBN Abrasive Powder Kanggo Logam Bond Vitrified Bond Application

    A20 Emas Warna Kubik Boron Nitride Bubuk Abrasif Pikeun Dépin Bond Aplikasi 1. Kubik Boron Nitride Perkenalan CBN (kubik boron nitrida) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun eff ...
  • A10 Amber Color Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Pikeun Resin Bond Aplikasi

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun effi ...
  • SND-R10 Economy Grade Semi-Blocky Resin Bond Diamond With a High Friability

    SND-R10 Ékonomi Kelas Semi-Blocky Resin Bond Intan Kalayan Friability Tinggi

    SND-R10 nyaéta intén beungkeut résin semi-bloky tingkat ékonomi anu rada langkung gampang dibanding berlian beungkeut résin standar. Rélabilitas ningkatna R10, ditambah ku aksi motong gratis na, nyayogikeun kinerja padet dimana biaya mangrupikeun faktor konci. Ngaran : RVG Inten Bubuk Merk : SND-R10 Bolong : 60 / 70-325 / 400 Warna : Gray Application : Cocog sareng sistem beungkeut vinil sareng résin (phenolic sareng polyimide) sistem. Pakét: 10000 Kantong Kantong Plastik Sadia Bolong Ukuran 60/80 80 / ...
  • SND-R15 Standard Grade Blocky Resin Bond Diamond With Medium Friability

    SND-R15 Standar Kelas Blocky Resin Bond Inten Kalayan Medium Friability

    Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. SND-R15 gaduh inten beungkeut résin blok block Standar. Kristal kelenturan sedeng ieu nunjukkeun kamampuan pikeun ngasah diri anu ngahasilkeun tindakan motong bébas anu kritis dina ngajaga kasaimbangan antara hirup pakakas sareng kinerja ngagiling. Ngaran : Brand RVG Inten Bubuk : SND-R1 ...
  • SND-R20 Premium Grade Blocky With The Least Friable In Resin Bond Diamond

    SND-R20 Premium Kelas Blok Kalayan Paling Saeutik Dina Inten résin Bond

    Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. Sistem Bond Vitrified didamel tina bahan keramik anu kuat, awét sareng rapuh. Ikatan Vitrified épéktip pisan dina operasi grinding tingkat lanjut kusabab kamampuanna pikeun nyepeng sareng ngirangan generasi panas dina zona grinding kusabab porositas ...
  • SND-R05 Highest Friability Resin Bond Diamond Particles For High Precision Grinding Applications

    SND-R05 Partéi résin Friabilitas Pangluhurna Intan Bond Pikeun Aplikasi Grinding Precision Tinggi

    Partikel Inten Friabilitas Pangluhurna pikeun Partéi Inten Precision Tinggi Kanggo Aplikasi Grinding Presisi Tinggi Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. SND-R05 ngagaduhan partikel inten beungkeut résin gampangitas anu luhur kalayan struktur kristal anu ngamajukeun patok mikro. Épéktip pikeun aplikasi grinding presisi tinggi dimana permukaan finish mangrupikeun faktor kritis. Ngaran : RVG Inten Bubuk Brand : SND-R05 bolong : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi abu: Cocog sareng v ...
  • SND890 Top Quality Synthetic Diamond Powder for Making High Quality Diamond Tools

    SND890 Top Kualitas Inten Sintétik Bubuk pikeun Nyiptakeun Alat Intan Berkualitas Tinggi

    SND890 Top Kualitas Inten Sintétik Powder pikeun Nyiptakeun Kualitas Tinggi Inten Alat Sintétis Industrial Diamond Powder 2. Karakter SND890 SinoDiam SND890 mangrupikeun inten sintétik ku bentuk Kubus-oktaféron biasa, saé pikeun produksi inten ragaji intén wilah, intan inti bit sareng kawat inten. 3. Saw Grit Inten Ukuran Spésifikasi SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk angger ku stabil termal anu hébat ...
  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Disumpahan Inten Sintetis

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Dikutuk Inten Sintétik Bubuk Sintétis Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G15 SND-G15 mangrupikeun bubuk inten sintétik sintétik konéng kalayan karasa sareng kateguhanna, dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis éléktroplasi produk sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy keras, bahan magnét, intan alami, permata, sareng sajabana 3. Sadayana Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
123 Teras> >> Halaman 1/3