sm_banner

produk

  • SND-MDW Professional Synthetic Micron Diamond Powder For Silicon Wafer Cutting  Diamond Wire

    SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silicon Wafer Cutting Inten Kawat

    SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silikon Wafer Ngleres Inten Kawat 1. Micron Inten Bubuk Perkenalan SND-MDW ngagaduhan kakuatan kristal bentuk blocky tinggi, distribusi ukuran partikel kentel, Ukuran partikel seragam sareng bentukna. Dirancang khusus pikeun ngadamel wafer silikon motong kawat inten, ragaji perhiasan, ragaji semikonduktor. 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...
  • CBN-MB10 Black Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder With High Toughness High Thermal Stability

    CBN-MB10 Hideung Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder Kalayan Tanggungan Tinggi Stabilitas Thermal Tinggi

    Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MB10 mangrupikeun micron monocrystalline hideung abu anu nawiskeun kateguhan tinggi sareng stabilitas termal tinggi anu seueur dianggo dina PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Hideung Application : Kanggo résin bond, vitrified bond, electrop ...
  • CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MA10 warna na warna amér, semi tangguh sareng stabil pikeun résin sareng sistem beungkeut vitrified kalebet PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng aplikasi polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo résin obligasi, vitrified bond, electroplated system. Pac ...
  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Disumpahan Inten Sintetis

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Dikutuk Inten Sintétik Bubuk Sintétis Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G15 SND-G15 mangrupikeun bubuk inten sintétik sintétik konéng kalayan karasa sareng kateguhanna, dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis éléktroplasi produk sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy keras, bahan magnét, intan alami, permata, sareng sajabana 3. Sadayana Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
  • SND-M/PCD Professional Synthetic Micron Diamond Powder Superabrasive For PCD Prodcution

    SND-M / PCD Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Superabrasive Pikeun Produksi PCD

    Anu ngagaduhan sikep positip sareng progresif pikeun daya tarik pelanggan, perusahaan urang sacara konsistén ningkatkeun barang urang alus teuing pikeun nyugemakeun kahoyong konsumén sareng teras pokus kana kaamanan, réliabilitas, tuntutan lingkungan, sareng inovasi kualitas saé Cina Superfine Micron Diamond Dust Powder kanggo PCD / PDC Alat, éta mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Kami leres-leres ngarepkeun urang tiasa sacara gampil kerjasama sareng anjeun dina jero poténsial.
    Kualitas saé Debu Inten Debu, Inten Sintétik, Kanggo kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan urang ogé ningali sadaya produk sareng solusi kami, anjeun kedah nganjang kana halaman wéb kami. Pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep, anjeun kedah ngaraos wartoskeun ka kami. Hatur nuhun pisan sareng miharep bisnis anjeun bakal tetep hébat!

  • SND-M05 Polishing Abrasive Synthetic Micron Diamond Powder For High Efficiency

    SND-M05 Polishing Abrasive Sintetis Micron Inten Bubuk Pikeun Kekecapan Tinggi

    SND-M05 Polishing Abrasive Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Kekecapan Tinggi 1. Micron Inten Bubuk Panganteur Bentuk kristal henteu teratur, eusi impurity sareng distribusi ukuran partikel, tiasa dianggo dina résin sareng beungkeut vitrified. Cocog pikeun aplikasi grinding sareng polishing efisien tinggi, sapertos batu, ubin, Jade & permata, sareng sajabana 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 ...
  • SND-M10 Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive For General Purpose

    SND-M10 Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive Pikeun Tujuan Umum

    SND-M10 Sintétik Micron Inten Bubuk Ngabereskeun Abrasive Pikeun Tujuan Umum 1. Micron Inten Bubuk Bubuka SND-M10 mangrupikeun tujuan umum bubuk inten micron kalayan bentuk kristal henteu teratur kalayan distribusi ukuran partikel anu kawilang pekat, kontén low impurity. Efisiensi tinggi. Bisa dipaké dina résin, vitrified, beungkeut logam sareng produk electroplated. 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SN ...
  • SND-M15 High Toughness Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

    SND-M15 Toughness Tinggi Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive

    SND-M15 Kateguhan Tinggi Sintetis Micron Inten Bubuk Poles Abrasive 1. Micron Inten Bubuk Panganteur SND-M15 kualitas luhur kateguhan tinggi bubuk inten micron, kalayan blok sisikian, distribusi ukuran partikel anu kawilang kentel, pangotor leutik, kinerja hidrofilik anu pikaresep. Cocog sareng sarat tinggi lapping, polishing, tiasa dianggo pikeun PCD témpél inten kualitas luhur sareng bubur sareng inten kualitas luhur anu sanés ...
  • SND-PL Polycrystalline Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Sintétik Micron Inten Bubuk Polisi Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Sintétik Micron Inten Powder Polishing Superabrasives 1. Micron Inten Bubuk Panganteur Intan sapertos poli gaduh ciri anu sami salaku intan polycrystalline, tapi biayana langkung handap. Éta didamel tina micron inten anu diurut, kalayan perawatan kimia khusus, inten sapertos poli ngagaduhan ujung devitivasi muti, ujung-ujung lebah madu ieu tiasa ngabantosan permukaan polesan kaluar tina goresan. Bandingkeun sareng intan biasa, inten sapertos poli ngagaduhan kaunggulan anu langkung luhur ...
  • SND-G10 Yellow RVD Curshed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 Konéng RVD Dikutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 Konéng RVD Terkutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives Sintétik Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter warna SND-G10 Warna konéng, bentukna henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy heuras, bahan magnét, intan alami, permata, jsb 3. Dihancurkeun Inten Bubuk Spesifikasi SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Lampu. ..
  • SND-G05 Green RVD Curshed Diamond Lapping Grade Synthetic Diamond Powder

    SND-G05 Héjo RVD Terkutuk Inten Lapping Kelas Sintétis Inten Bubuk

    SND-G05 Héjo RVD Terkutuk Inten Lapping Kelas Sintétik Inten Bubuk Sintétis Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G05 SND-G05 mangrupikeun bubuk inten sintétik anu ditumbuk kalayan warna héjo hampang, bentuk henteu teratur kalayan kateguhan handap. Cocog pikeun beungkeut résin, beungkeut keramik, eletroplating inten alat-alat abrasive, sapertos roda grinding inten, fickerts abrasive inten. Digunakeun sacara lega pikeun ngolah batu, kongkrit, keramik, jsté.