sm_banner

produk

Sarwa Cut Sintétik Inten DEF VS2 1carat Lab Tumuh Harga Inten Per Karat

pedaran pondok:

Ngawangun Perhiasan Diri Anjeun Rancang perhiasan intan anjeun nyalira. Pilih intan anu kami bakal motong sareng rarancang pikeun anjeun. Item Parameter Bahan Lab dipelak inten Merk Alskar Inten Bentuk Buleud, Oval, Pir, Bantal, Jantung, Emerald, Marquise, sareng sajabana Ukuran HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm Waktu Pangiriman Dina 5 dinten upami dina stock Payment Term T / T , Western Union, MoneyGram, e-mariksa, Mastercard Pangiriman DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS Service 1) OEM, ODM tiasa ditampi ...


Detil Produk

Tanda Produk

Ngawangun Perhiasan Diri Anjeun

Rancang perhiasan intan anjeun nyalira. Pilih intan anu kami bakal motong sareng rarancang pikeun anjeun.

Barang

Parameter

Bahan

Lab dipelak inten

Merek

Alskar Inten

Wangunna

Buleud, Oval, Pir, Cushion, Heart, Emerald, Marquise, jsb.

Ukuran

HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm

Waktos pangiriman

Dina 5 dinten upami di bekel

Istilah Pamayaran

T / T, Western Union, MoneyGram, e-mariksa, Mastercard

Pangiriman

DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS

Palayanan

1) OEM, ODM tiasa ditampi 2) Ngukir hurup sareng nomer tiasa dianggo

Cutatan produk

Henteu kalebet biaya bea bea cukai di nagara tujuan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori