sm_banner

produk

Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) pikeun Aplikasi Mesin

pedaran pondok:

Komposit PCBN dihasilkeun ku bubuk bubuk micron CBN kalayan sagala rupa keramik, sahingga ngahasilkeun bahan pakakas anu sesah pisan sareng stabil sacara termal Kalolobaan bahan PCBN integral kabeungkeut kana landasan karbida disemen. CBN mangrupikeun bahan paling hese kadua anu dikenal saatos inten sintétik, tapi ngagaduhan sipat résistansi termal sareng kimia anu luhur. Hal ieu utamina dianggo dina motong sareng ngolah karasa luhur atanapi sesah ngolah bahan kalebet baja anu dikeras, kulawu sareng kakuatan anu luhur ...


Detil Produk

Tanda Produk

Komposit PCBN dihasilkeun ku bubuk bubuk micron CBN kalayan sagala rupa keramik, sahingga ngahasilkeun bahan pakakas anu sesah pisan sareng stabil sacara termal Kalolobaan bahan PCBN integral kabeungkeut kana landasan karbida disemen. CBN mangrupikeun bahan paling hese kadua anu dikenal saatos inten sintétik, tapi ngagaduhan sipat résistansi termal sareng kimia anu luhur. Hal ieu utamina dianggo dina motong sareng ngolah kateguhan luhur atanapi sesah ngolah bahan kalebet baja pengerasan, beusi abu sareng kakuatan tinggi, beusi gancang, beusi padet beusi, bahan logam sinter, jsb.

 

Kode #

Diameter

(mm)

Lapisan inten (mm)

Jangkungna (mm)

Babandingan kasar

Fitur

Aplikasi

HC1303

13.5

0.8-1.0

3.2

> 10000

  1. Las alus dumasar kana komposit

Lapisan CBN sareng Wc-co substrat eusi High CBN

2. résistansi maké tinggi

3. Kakuatan pecah anu saé

4. stabilitas kimia saé

1. Diménsi anu tepat2. Besi matak Besi3. Logam Powered4. Panas nolak

5. padet Quench

6. Alat-alat baja & paeh baja

HCF1304

13.5

0.8-1.0

4.5

HC3201

32.0

0.8-1.0

1.6

HC3202

32.0

0.8-1.0

2.4

HC3203

32.0

0.8-1.0

3.2

LC1303

13.5

0.8-1.0

3.2

> 3000-4000

  1. Las alus dumasar kana komposit

Lapisan CBN sareng substrat Wc-co

2. Eusi CBN anu relatif handap

3. Babandingan ageung

4. Kakuatan anti beulahan anu saé

  1. Baja tiis
  2. Besi tuang kulawu
  3. Besi tuang hésé
  4. Bubuk dumasar beusi

bagian metalurgi

LC1304

13.5

0.8-1.0

4.0

LC3201

32.0

0.8-1.0

1.6

LC3202

32.0

0.8-1.0

2.4

LC3203

32.0

0.6-0.8

3.2

HB0903

9.55

3.18

3.18

> 5000

  1. Glomerocryst CBN Murni
  2. Henteu aya basis karbida Tungsten
  3. Résistansi maké tinggi
  4. Kadua sisi tiasa janten ujung motong, efisiensi tinggi
  1. Kakuatan beubeulahan tinggi
  2. Besi tuang kulawu
  3. Besi tuang
  4. Baja tiis
  5. Paduan quench

HB1204

12.7

4,76

4,76

HB1608

15.85

8.0

8.0

HB2008

20.0

8.0

8.0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami