sm_banner

produk

SND-M10 Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive Pikeun Tujuan Umum

pedaran pondok:

SND-M10 Sintétik Micron Inten Bubuk Ngabereskeun Abrasive Pikeun Tujuan Umum 1. Micron Inten Bubuk Bubuka SND-M10 mangrupikeun tujuan umum bubuk inten micron kalayan bentuk kristal henteu teratur kalayan distribusi ukuran partikel anu kawilang pekat, kontén low impurity. Efisiensi tinggi. Bisa dipaké dina résin, vitrified, beungkeut logam sareng produk electroplated. 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SN ...


Detil Produk

Tanda Produk

SND-M10 Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive Pikeun Tujuan Umum

1. Bubuka Micron Inten Bubuka

SND-M10 mangrupikeun bubuk inten micron tujuan umum kalayan bentuk kristal henteu teratur sareng rélatif pekat sebaran ukuran partikel, eusi impurity low. Luhur efisiensi. Tiasa dianggo dina résin, 

vitrified, beungkeut logam jeung produk electroplated. 

2. Spésifikasi Micron Inten Bubuk

SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60

Bentuk kristal henteu teratur, 

eusi najis na partikel 

ukuran distribusi, tiasa dianggo 

dina résin sareng beungkeut vitrified. 

Cocog pikeun éfisién tinggi 

ngagiling sareng ngagosok 

aplikasi, sapertos batu, 

ubin, Jade & permata, jsb.

Bentuk kristal henteu teratur sareng 

rélatif pekat 

sebaran ukuran partikel, 

eusi impurity low. Luhur 

efisiensi. Tiasa dianggo dina 

résin, vitrified, beungkeut logam 

jeung produk electroplated. 

Blok bijil, kawilang 

ukuran partikel kentel 

distribusi, pangotor leutik, 

hidrofilik pikaresepeun  

pagelaran. Cocog pikeun 

sarat tinggi lapping, 

polishing, tiasa dianggo pikeun 

Intan kualitas luhur PCD 

témpél sareng bubur sareng anu sanés 

produk intan kualitas luhur.

3. Micron Inten Sadia Ukuran Grit

Standar Internasional Standar Cina Ukuran bolong Aplikasi
0-0.1 W0.1 100000 Super Mirror Polishing
0.0.25 W0.25 60000 Super Mirror Polishing
0-0.5 W0.5 30000 Eunteung Polesan
0-1 W1 15000 Eunteung Polesan
0-2 W1.5- 13000 Polesan Rupa
1-2 W1.5 12000 Polesan Rupa
1-3 W2.5 10000 Polesan Rupa
2-4 W3.5 6500 Polesan Rupa
2-5 W4 5000 Polesan Rupa
3-6 W5 4000 Polesan Rupa
4-6 W6 3500 Polesan Rupa
4-8 W7 3000 Polesan normal
4-9 W10 2500 Polesan normal
5-10 W10 2000 Polesan normal
6-12 W10 1800 Polesan normal
8-12 W12 1600 Polesan normal
7-14 W14 1500 Polesan normal
8-16 W14 1300 Polesan normal
10-20 W20- 1200 Polesan normal
12-22 W20 1000 Polesan normal
15-25 W20 + 800 Polesan normal
20-30 W28 700 Polesan normal
22-36 W28 + 600 Grinding kasar
20-40 W40- 500 Grinding kasar
30-40 W40 450 Grinding kasar
35-45 W40 + 400 Grinding kasar
36-54 W50 350 Grinding kasar
D46 325/400 320 Grinding kasar
D54 270/325 270 Grinding kasar
D64 230/270 230 Grinding kasar
D76 200/230 200 Grinding kasar

4. Ukuran Kasar Kasar Lainnya 

SND-G05

50 / 60-325 / 400

Warna héjo hampang, bentuk henteu teratur kalayan kateguhan handap. Lega 

dipaké pikeun ngolah batu, kongkrit, keramik, jst.

SND-G10

30 / 35-325 / 400

Warna konéng, bentuk henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina 

kabeungkeut keramik, résin kabeungkeut sareng sagala jinis electroplating 

produk, pikeun ngolah batu, alloy heuras, bahan magnét, 

intan alam, permata.

SND-G15

30 / 35-325 / 400

Warna konéng, karasa luhur tur karasa. Dilarapkeun dina keramik 

beungkeut, beungkeut résin sareng sadaya jinis produk electroplating, tiasa 

dipaké pikeun ngolah tugas beurat kana karbida, kaca, keramik, 

batu sareng bahan sanés logam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami