sm_banner

produk

A20 Emas Warna CBN Abrasive Powder Kanggo Logam Bond Vitrified Bond Application

pedaran pondok:

A20 Emas Warna Kubik Boron Nitride Bubuk Abrasif Pikeun Dépin Bond Aplikasi 1. Kubik Boron Nitride Perkenalan CBN (kubik boron nitrida) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun eff ...


Detil Produk

Tanda Produk

A20 Warna Emas Kubik Boron Nitride Bubuk Abrasif Pikeun Daptar Aplikasi résin

 

1. Kubik Boron Nitride Perkenalan

 

CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhurna sareng tahan suhu luhur, opat kali lipat tina tahan tradisional dina résistansi maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kéngingkeun waktos pamrosésan anu paling pondok.

CBN-A20, warna emas, monocrystal transparan kalayan bentuk anu teratur sareng kateguhan tinggi. Bentuk tetrahedron truncated anu saé sareng sudut diri nyalira. Hébat pikeun alat beungkeut vitrified sareng beungkeut logam anu ditungtut, roda grinding, ogé tiasa dianggo pikeun alat anu élékoplasi pikeun ngolah logam besi sareng paduan.

 

2. Karakter bubuk CBN

 

CBN-B10

CBN-B20

CBN-A10

CBN-A20

CBN-B10, hideung 

warna, bentukna henteu teratur, 

kateguhan sedeng, 

stabilitas termal tinggi, 

sudut akut anu nonjol, 

dipaké dina résin na 

sistem beungkeut vitrified, 

nyayogikeun anu luhur 

pagelaran sareng 

efisiensi.

CBN-B20, Hideung caang,

buram, kristal blok, 

kalayan lengkep sareng 

kristal biasa, luhur 

kateguhan, résistansi dampak anu langkung luhur sareng termal 

stabilitas, sareng termal 

stabilitas. Dipaké dina 

sistem beungkeut vitrifiedl 

sareng listrik 

ngagiling alat pikeun 

ngolah logam ferrous 

jeung alloy

CBN-A10, warna Amber, 

kakuatan sedeng, 

bentukna henteu teratur, saé

seukeutna diri, utamina 

anggo dina sistem beungkeut résin

Warna emas, blok 

bentukna kristal, jangkung

kakuatan, termal tinggi

stabilitas, lega dipaké 

dina alat electroplating,

beungkeut logam, vitrified

sistem beungkeut.

 

 

3. Data Téknis bubuk CBN

 

Bahan

Kapadetan 

(g / mm3)

Microhardness

(Kg / mm2)

Kakuatan Bending (MPa)

Kakuatan Compressive 

(MPa)

Elastisitas Modulus (104MPa)

Épéktivitas Termal

10-6 / ℃ (0-100 ℃)

Stabilitas Panas

(℃)

CBN

3.48

4695-8600

300

800-1000

72

2.1-2.3

1300-1500

 

4. Sadayana Ukuran Bolong

 

60/70

70/80

80/100

100/120

120/140

140/170

170/200

200/230

230/270

270/325

325/400

CBN-B10

CBN-B20

CBN-A10

CBN-A20


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami