sm_banner

produk

CBN-MB10 Hideung Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder Kalayan Tanggungan Tinggi Stabilitas Thermal Tinggi

pedaran pondok:

Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MB10 mangrupikeun micron monocrystalline hideung abu anu nawiskeun kateguhan tinggi sareng stabilitas termal tinggi anu seueur dianggo dina PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Hideung Application : Kanggo résin bond, vitrified bond, electrop ...


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan.

SinoDiam CBN-MB10 mangrupikeun micron monocrystalline hideung abu anu nawiskeun kateguhan tinggi sareng stabilitas termal tinggi anu seueur dianggo dina PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng polesan.

  •  Nami : CBN Micron Abrasive Powder
  •  Merk : CBN-MB10
  •  Bolong : 0-0.25 ~ 40-60
  •  Warna : Hideung
  •  Aplikasi: Kanggo beungkeut résin, beungkeut vitrified, sistem electroplated.
  •  Pakét: 10000 karat kantong plastik

Ukuran Grit anu sayogi

Ukuran Mikro 0-0.25 0-0.5 0-1 0-2 1-2 1-3 2-4 3-5 4-6 4-8 6-10 8-12 8-15 10-20 12-22 15-25 20-30 25-35 30-40 40-60
CBN-MA10
CBN-MB10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami