sm_banner

produk

Intan Ngabodoskeun Pasta Abrasif Intisari Senyawa pikeun Poles

pedaran pondok:

Polycrystalline paste témpél pikeun polishing presisi, minyak leyur. Kabisaan anu saé, kakuatan grinding anu kuat, cocog pikeun ngolah alat, alat ukur, péso, alat grinding sareng segel anu didamel tina bahan super keras sapertos paduan keras, waja paduan sareng baja karbon. Ngaran : Brand Compound Diamond Polishing : SND-PC Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Diamond Persentase: 10%, 25%, 50% Application : Cocog sareng grinding sareng polishing logam, tungsten karbida, kapang, alloy, kaca, cer ...


Detil Produk

Tanda Produk

Polycrystalline paste témpél pikeun polishing presisi, minyak leyur.

Kababasaan anu saé, kakuatan grinding anu kuat, cocog pikeun ngolah alat, alat ukur, péso,

alat-alat grinding sareng anjing laut anu didamel tina bahan anu super sesah sapertos padet heuras, waja campuran sareng karbon

waja.

  • Ngaran : Senyawa Polishing Intan
  • Merk : SND-PC
  • Bolong : 0-0.25 ~ 40-60
  • Inten Perséntase: 10%, 25%, 50%
  • Aplikasi: Cocog pikeun grinding sareng polishing logam, tungsten karbida, kapang, alloy, gelas, keramik, semikonduktor, giok, sareng heuras anu sanés
    bahan.
  • Pakét: 5g jarum suntik / 10g / 50g botol plastik / dina pamundut.

Ukuran sareng Aplikasi anu sayogi

Bubuk mikro inten sintétik (µm)

Bolong

Pamakéan

W0.25

(0-0.5)

# 60,000

Pikeun Super mirror polishing

W0.5

(0-1)

# 28,000

W1

(0-2)

# 14,000

W3

(2-4)

# 8.000

W4.5

(3-6)

# 5,000

Pikeun kacaangan Precision

W6

(4-8)

# 3.000

W8

(6-10)

# 2.000

W9

(6-12)

# 1,800

W13

(10-16)

# 1.500

Pikeun kacaangan Umum

W15

(10-20)

# 1,200

W17.5

(15-20)

# 1.000

W25

(20-30)

# 800

 Pikeun coarse grinding

W35

(30-40)

# 600

W50

(40-60)

# 400


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori