sm_banner

produk

  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Disumpahan Inten Sintetis

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Dikutuk Inten Sintétik Bubuk Sintétis Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G15 SND-G15 mangrupikeun bubuk inten sintétik sintétik konéng kalayan karasa sareng kateguhanna, dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis éléktroplasi produk sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy keras, bahan magnét, intan alami, permata, sareng sajabana 3. Sadayana Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
  • SND-G10 Yellow RVD Curshed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 Konéng RVD Dikutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 Konéng RVD Terkutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives Sintétik Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter warna SND-G10 Warna konéng, bentukna henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy heuras, bahan magnét, intan alami, permata, jsb 3. Dihancurkeun Inten Bubuk Spesifikasi SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Lampu. ..
  • SND-G05 Green RVD Curshed Diamond Lapping Grade Synthetic Diamond Powder

    SND-G05 Héjo RVD Terkutuk Inten Lapping Kelas Sintétis Inten Bubuk

    SND-G05 Héjo RVD Terkutuk Inten Lapping Kelas Sintétik Inten Bubuk Sintétis Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G05 SND-G05 mangrupikeun bubuk inten sintétik anu ditumbuk kalayan warna héjo hampang, bentuk henteu teratur kalayan kateguhan handap. Cocog pikeun beungkeut résin, beungkeut keramik, eletroplating inten alat-alat abrasive, sapertos roda grinding inten, fickerts abrasive inten. Digunakeun sacara lega pikeun ngolah batu, kongkrit, keramik, jsté.