sm_banner

produk

A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Pikeun Resin Bond Aplikasi

pedaran pondok:

A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun effi ...


Detil Produk

Tanda Produk

A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Pikeun Resin Bond Aplikasi

 

1. Kubik Boron Nitride Perkenalan

 

CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhurna sareng tahan suhu luhur, opat kali lipat tina tahan tradisional dina résistansi maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kéngingkeun waktos pamrosésan anu paling pondok.

CBN-A10, warna Amber, kakuatan sedeng, bentukna henteu teratur, saé seukeutna diri, utamina anggo dina sistem beungkeut résin.

 

2. Karakter bubuk CBN

 

CBN-B10

CBN-B20

CBN-A10

CBN-A20

CBN-B10, hideung 

warna, bentukna henteu teratur, 

kateguhan sedeng, 

stabilitas termal tinggi, 

sudut akut anu nonjol, 

dipaké dina résin na 

sistem beungkeut vitrified, 

nyayogikeun anu luhur 

pagelaran sareng 

efisiensi.

CBN-B20, Hideung caang,

buram, kristal blok, 

kalayan lengkep sareng 

kristal biasa, luhur 

kateguhan, résistansi dampak anu langkung luhur sareng termal 

stabilitas, sareng termal 

stabilitas. Dipaké dina 

sistem beungkeut vitrifiedl 

sareng listrik 

ngagiling alat pikeun 

ngolah logam ferrous 

jeung alloy

CBN-A10, warna Amber, 

kakuatan sedeng, 

bentukna henteu teratur, saé

seukeutna diri, utamina 

anggo dina sistem beungkeut résin

Warna emas, blok 

bentukna kristal, jangkung

kakuatan, termal tinggi

stabilitas, lega dipaké 

dina alat electroplating,

beungkeut logam, vitrified

sistem beungkeut.

 

 

4. Sadayana Ukuran Bolong

 

60/70

70/80

80/100

100/120

120/140

140/170

170/200

200/230

230/270

270/325

325/400

CBN-B10

CBN-B20

CBN-A10

CBN-A20

5. CBN Micron Ukuran

 

Standar Internasional Standar Cina Ukuran bolong Aplikasi
0-0.1 W0.1 100000 Super Mirror Polishing
0.0.25 W0.25 60000 Super Mirror Polishing
0-0.5 W0.5 30000 Eunteung Polesan
0-1 W1 15000 Eunteung Polesan
0-2 W1.5- 13000 Polesan Rupa
1-2 W1.5 12000 Polesan Rupa
1-3 W2.5 10000 Polesan Rupa
2-4 W3.5 6500 Polesan Rupa
2-5 W4 5000 Polesan Rupa
3-6 W5 4000 Polesan Rupa
4-6 W6 3500 Polesan Rupa
4-8 W7 3000 Polesan normal
4-9 W10 2500 Polesan normal
5-10 W10 2000 Polesan normal
6-12 W10 1800 Polesan normal
8-12 W12 1600 Polesan normal
7-14 W14 1500 Polesan normal
8-16 W14 1300 Polesan normal
10-20 W20- 1200 Polesan normal
12-22 W20 1000 Polesan normal
15-25 W20 + 800 Polesan normal
20-30 W28 700 Polesan normal
22-36 W28 + 600 Grinding kasar
20-40 W40- 500 Grinding kasar
30-40 W40 450 Grinding kasar
35-45 W40 + 400 Grinding kasar
36-54 W50 350 Grinding kasar
D46 325/400 320 Grinding kasar
D54 270/325 270 Grinding kasar
D64 230/270 230 Grinding kasar
D76 200/230 200 Grinding kasar

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami