page_banner

Tentang Kami

Henan SinoDiam International Co., Ltd.

Saha Kami

Salaku perusahaan rékayasa, produksi, sareng pamasaran intan, kami ngagambarkeun diri salaku "Panyadia Solusi pikeun konsumén Intan Internasional".

Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman gabungan dina intén industri sareng industri palapis logam, SionDiam ngagaduhan kabeungharan élmu sareng kaahlian anu teu tiasa dibandingkeun. Kami nganggo pangalaman ieu pikeun nyayogikeun perusahaan sareng perorangan kalayan kualitas sareng produk inovatif anu leres-leres tiasa diandelkeun.

Kami damel caket sareng palanggan pikeun netepkeun sarat superabrasives intenna, hasilna pelanggan kami nampi produk anu paling cocog pikeun aplikasi masing-masing. Ieu, sareng hubungan urang sareng kamampuan produksi sareng stabilitas kualitas, ngamungkinkeun urang pikeun mastikeun konsumén anu berharga nampi produk anu pangsaéna dina harga anu paling kompetitif.

+
KAS SERVIS
+
Karyawan
+
KLIEN
Mangtaun-taun
SEJARAH

Naon Urang Laksanakeun

SinoDiam khusus pikeun R&D, produksi sareng pamasaran bubuk inten industri, inten micron sareng produk inten. Garis produk ngalangkungan langkung ti 100 modél sapertos lab HPHT anu dipelak inten, beungkeut beungkeut beungkeut logam, beungkeut beungkeut Metal sareng inten ukuran bolong non-kristal, résin beungkeut ukuranana bolong, intan micron umum sareng propésional, CBN, Palapis Logam, intan polycrystalline compact (PDC), polycrystalline intan (PCD), intan polishing compound and pre-alected metal powders.

Aplikasi kalebet intan perhiasan, intan motong ragaji wilah, intan coring bit, kabel intan, roda cangkir inten, polishing inten dina beton, batu, beungkeut Logam, beungkeut anu diverifikasi, résin kabeungkeut sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, hésé alloy, bahan magnét, intan alami, permata. PDC bit pikeun pangeboran minyak sareng penambangan.

Salaku tambahan, urang mastikeun yén urang tetep payun dina kurva industri ku ngagunakeun téknologi pang anyarna. Yakin yén henteu paduli naon anu anjeun peryogikeun, anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun nyayogikeun anu pangsaéna mutlak, tujuan pikeun janten pamimpin leyuran inten industri anu nyayogikeun ka para penjahat sadunya.

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi