sm_banner

produk

SND-G10 Konéng RVD Dikutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives

pedaran pondok:

SND-G10 Konéng RVD Terkutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives Sintétik Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter warna SND-G10 Warna konéng, bentukna henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy heuras, bahan magnét, intan alami, permata, jsb 3. Dihancurkeun Inten Bubuk Spesifikasi SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Lampu. ..


Detil Produk

Tanda Produk

SND-G10 Konéng RVD Dikutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives

  1. Bubuka Inten Sintétik

2. Karakter SND-G10

 

 

Warna konéng, bentuk henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy keras, bahan magnét, intan alami, permata, jst.

 

3. Spésifikasi Bubuk Inten Hancur

SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400

Warna héjo hampang, bentukna henteu teratur 

kalayan tangguh handap. Lega 

dipaké pikeun ngolah batu, 

kongkrit, keramik, jst.

Warna konéng, bentuk henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina 

kabeungkeut keramik, résin kabeungkeut 

sareng sagala jinis listrik 

produk, pikeun ngolah batu, 

alloy teuas, bahan magnét, 

intan alami, permata, jsb

Warna konéng, karasa luhur na

kateguhan. Dilarapkeun dina keramik 

beungkeut, beungkeut résin sareng sagala rupa 

produk electroplating, tiasa 

dipaké pikeun ngolah tugas beurat dina karbida, kaca, keramik, batu 

sareng bahan sanés logam.

4. Ukuran Grit Anu sayogi

30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
SND-G05 X
SND-G10
SND-G15

 

5. Kelas Inten sareng Ukuran Mesh Inten 

 

80/100

100/120

120/140

140/170

170/200

200/230

230/270

270/325

325/400

SND-G20

SND-G30

SND-G40

SND-G60


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami