sm_banner

produk

Intan Polycrystalline Diamond (PCD) Pikeun motong Bahan Grinding Non-Ferrous

pedaran pondok:

PCD seueur dianggo pikeun mesin logam sareng paduan sanés, sapertos aluminium, tambaga, komposit beusi / abu abu, ogé bahan-bahan non-logam sapertos kai, chipboard, keramik, plastik, karét sareng sanésna, dimana résistansi abrasi tinggi sareng saé permukaan finish anu diperyogikeun. SinoDiam International nawiskeun seueur PCD pikeun aplikasi anu béda, sareng tiasa motong ukuran bagéan salaku paménta konsumén Code # Diameter (mm) Intan lapisan (mm) Jangkungna (mm) Ukuran intan (μm) Fitur ...


Detil Produk

Tanda Produk

PCD seueur dianggo pikeun mesin logam sareng paduan sanés, sapertos aluminium, tambaga, komposit beusi / abu abu, ogé bahan-bahan non-logam sapertos kai, chipboard, keramik, plastik, karét sareng sanésna, dimana résistansi abrasi tinggi sareng saé permukaan finish anu diperyogikeun.

SinoDiam International nawiskeun seueur PCD pikeun aplikasi anu béda, sareng tiasa motong bagéan-bagéanna
ukuran sakumaha pamundut konsumén

 

Kode # Diaméterna (mm) Lapisan inten (mm) Jangkungna (mm) Ukuran intan (μm) Fitur Aplikasi
SDPD032-A 48.0 0,5 ± 0,15 1.0 / 1.2 / 1.6 / 2.0 / 2.5 / 3.2 30 + 2 Résistansi parah pisan tinggi. Kakuatan pangaruh diperkuat ku urutan 025-A, 025-B, 032-A sareng 032-B, kinerja motong EDM dikuatkeun ku urutan 025-A, 032-A, 032-B sareng 025-B Dipaké dina bahan anu abrasif pisan, sapertos keramik, logam keras, silikon karbida, batu sareng laminate flooring.
SDPD032-B 48.0 0,5 ± 0,15 30 + 2 Dipaké khusus dina papan chip sareng tempat sanés anu peryogi pakan kasar.
SDPD025-A 48.0 0,5 ± 0,15 25 Dipaké dina lantai laminasi, papan kapadetan, bahan serat karbon, silikon karbida, paduan aluminium-silika tinggi.
SDPD025-B 48.0 0,5 ± 0,15 25 Dipaké dina pembuatan agul ragaji kai umum sareng produk anu meryogikeun EDM. motong.
SDPD012-A 48.0 0,5 ± 0,15 10 + 2 Ngagabungkeun résistansi abrasif tinggi, kateguhan dampak sareng tingkat luhur permukaan finish. Résistansi abrasif dikuatkeun ku urutan 010-C, 010-B, 012-A sareng 010-A. Kateguhan pangaruhna nyaéta 010-A, 012-A, 010-B sareng 010-C, kinerja motong EDM nyaéta 010-A, 012-A, 010-C sareng 010-B. Dipaké dina ngolah rupa circuit board, alloy silikon-aluminium jeung alloy tambaga
SDPD010-A 48.0 0,5 ± 0,15 10 Dipaké dina ngolah kai, circuit board, alloy silikon-aluminium rendah sareng keramik anu hadé.
SDPD010-B 48.0 0,5 ± 0,15 10 Dipaké dina pabrik sagala jinis bagéan kalayan motong EDM.
SDPD010-C 48.0 0,5 ± 0,15 10 Dipaké di tempat anu nganggo olahan anu hadé dimana peryogi pakan kasar sareng résistansi kasar anu handap.
SDPD005-A 48.0 0,5 ± 0,15 5 Kateguhan pangaruh tinggi, cocog pikeun motong EDM, tingkat permukaan anu luhur pisan. Dipaké di tempat anu meryogikeun permukaan anu luhur, sapertos paduan silikon-aluminium low, logam non-ferrous, semikonduktor sareng plastik.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami