sm_banner

produk

SND-M15 Toughness Tinggi Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive

pedaran pondok:

SND-M15 Kateguhan Tinggi Sintetis Micron Inten Bubuk Poles Abrasive 1. Micron Inten Bubuk Panganteur SND-M15 kualitas luhur kateguhan tinggi bubuk inten micron, kalayan blok sisikian, distribusi ukuran partikel anu kawilang kentel, pangotor leutik, kinerja hidrofilik anu pikaresep. Cocog sareng sarat tinggi lapping, polishing, tiasa dianggo pikeun PCD témpél inten kualitas luhur sareng bubur sareng inten kualitas luhur anu sanés ...


Detil Produk

Tanda Produk

SND-M15 Toughness Tinggi Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive

1. Bubuka Micron Inten Bubuka

SND-M15 kualitas luhur bubuk kateguhan tinggi micron intan bubuk, kalayan bgandum konci, rélatif ukuran partikel kentel distribusi, pangotor leutik, hidrofilik pikaresepeun pagelaran. Cocog pikeun sarat tinggi lapping, polishing, tiasa dianggo pikeun Intan kualitas luhur PCD témpél sareng bubur sareng anu sanés produk intan kualitas luhur.

2. Spésifikasi Micron Inten Bubuk

SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60

Bentuk kristal henteu teratur, 

eusi najis na partikel 

ukuran distribusi, tiasa dianggo 

dina résin sareng beungkeut vitrified. 

Cocog pikeun éfisién tinggi 

ngagiling sareng ngagosok 

aplikasi, sapertos batu, 

ubin, Jade & permata, jsb.

Bentuk kristal henteu teratur sareng 

rélatif pekat 

sebaran ukuran partikel, 

eusi impurity low. Luhur 

efisiensi. Tiasa dianggo dina 

résin, vitrified, beungkeut logam 

jeung produk electroplated. 

Blok bijil, kawilang 

ukuran partikel kentel 

distribusi, pangotor leutik, 

hidrofilik pikaresepeun  

pagelaran. Cocog pikeun 

sarat tinggi lapping, 

polishing, tiasa dianggo pikeun 

Intan kualitas luhur PCD 

témpél sareng bubur sareng anu sanés 

produk intan kualitas luhur.

SND-M / DW 0-0.125 ~ 40-60 SND-M / PCD 0-0.125 ~ 40-60 SND-M / PL 0-0.125 ~ 40-60

Ukuran partikel seragam sareng bentukna.

Ngabentuk motong silikon wafer

kawat inten, ragaji perhiasan,

ragaji semikonduktor.

Dirancang khusus pikeun 

Aplikasi PCD / PDC, luhur 

kakuatan bentukna kristal blocky, 

ukuran partikel kentel 

distribusi, pangotor anu lemah pisan, 

low eusi Si, termal alus 

stabilitas sareng tahan tahan. 

Ogé tiasa dianggo dina luhur 

beungkeut logam kualitas, vitrified 

beungkeut sareng listrik 

produk.

Intan siga poli gaduhna 

fitur anu sami sareng 

intan polycrystalline, tapi 

biaya handap. Éta didamel tina 

diurutkeun intan micron, kalayan 

perlakuan kimia khusus, 

inten siga poli gaduhna 

muti deavtivation tepi, 

ujung-ujung sarang lebah ieu tiasa 

bantosan permukaan polishing kaluar 

tina goresan. 

3. Micron Inten Sadia Ukuran Grit

Standar Internasional Standar Cina Ukuran bolong Aplikasi
0-0.1 W0.1 100000 Super Mirror Polishing
0.0.25 W0.25 60000 Super Mirror Polishing
0-0.5 W0.5 30000 Eunteung Polesan
0-1 W1 15000 Eunteung Polesan
0-2 W1.5- 13000 Polesan Rupa
1-2 W1.5 12000 Polesan Rupa
1-3 W2.5 10000 Polesan Rupa
2-4 W3.5 6500 Polesan Rupa
2-5 W4 5000 Polesan Rupa
3-6 W5 4000 Polesan Rupa
4-6 W6 3500 Polesan Rupa
4-8 W7 3000 Polesan normal
4-9 W10 2500 Polesan normal
5-10 W10 2000 Polesan normal
6-12 W10 1800 Polesan normal
8-12 W12 1600 Polesan normal
7-14 W14 1500 Polesan normal
8-16 W14 1300 Polesan normal
10-20 W20- 1200 Polesan normal
12-22 W20 1000 Polesan normal
15-25 W20 + 800 Polesan normal
20-30 W28 700 Polesan normal
22-36 W28 + 600 Grinding kasar
20-40 W40- 500 Grinding kasar
30-40 W40 450 Grinding kasar
35-45 W40 + 400 Grinding kasar
36-54 W50 350 Grinding kasar
D46 325/400 320 Grinding kasar
D54 270/325 270 Grinding kasar
D64 230/270 230 Grinding kasar
D76 200/230 200 Grinding kasar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami