sm_banner

produk

SND-R10 Ékonomi Kelas Semi-Blocky Resin Bond Intan Kalayan Friability Tinggi

pedaran pondok:

SND-R10 nyaéta intén beungkeut résin semi-bloky tingkat ékonomi anu rada langkung gampang dibanding berlian beungkeut résin standar. Rélabilitas ningkatna R10, ditambah ku aksi motong gratis na, nyayogikeun kinerja padet dimana biaya mangrupikeun faktor konci. Ngaran : RVG Inten Bubuk Merk : SND-R10 Bolong : 60 / 70-325 / 400 Warna : Gray Application : Cocog sareng sistem beungkeut vinil sareng résin (phenolic sareng polyimide) sistem. Pakét: 10000 Kantong Kantong Plastik Sadia Bolong Ukuran 60/80 80 / ...


  • Ngaran Produk: Résin Bond bolong Inten
  • Nomer kode: SND-R10
  • Ukuran Anu sayogi: 60/80 ~ 325/400
  • Pakét: Botol Plastik 2500cts / Kantong Plastik 10000cts
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    SND-R10 nyaéta intén beungkeut résin semi-bloky tingkat ékonomi anu rada langkung gampang dibanding berlian beungkeut résin standar. Rélabilitas ningkatna R10, ditambah ku aksi motong gratis na, nyayogikeun kinerja padet dimana biaya mangrupikeun faktor konci.

     

    • Nami : RVG Inten Bubuk
    • Merk : SND-R10
    • Bolong : 60 / 70-325 / 400
    • Warna : Abu-abu
    • Aplikasi: Cocog sareng sistem beungkeut vinil sareng beungkeut résin (fenolik sareng polimida) sistem.
    • Pakét: 10000 Kantong Kantong Plastik

     

    Ukuran Mesh sayogi

    60/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
    SND-R05
    SND-R10
    SND-R15
    SND-R20

     

    Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. Sistem Bond Vitrified didamel tina bahan keramik anu kuat, awét sareng rapuh. Ikatan Vitrified épéktip pisan dina operasi grinding canggih kusabab kamampuanna pikeun nyepeng sareng ngirangan ngahasilkeun panas di zona grinding kusabab tingkat porositas anu luhur upami dibandingkeun sareng jinis beungkeut anu sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami