sm_banner

produk

  • A20 Golden Color CBN Abrasive Powder For Metal Bond Vitrified Bond Application

    A20 Emas Warna CBN Abrasive Powder Kanggo Logam Bond Vitrified Bond Application

    A20 Emas Warna Kubik Boron Nitride Bubuk Abrasif Pikeun Dépin Bond Aplikasi 1. Kubik Boron Nitride Perkenalan CBN (kubik boron nitrida) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun eff ...
  • A10 Amber Color Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Pikeun Resin Bond Aplikasi

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun effi ...
  • B10 Black Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Powder

    B10 Hideung Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Bubuk

    Hideung Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Powder B10 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan kateguhanna tinggi sareng tahan suhu luhur, opat kalieun tina abrasif tradisional dina résistansi maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN sacara lega dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun efisiensi ...
  • B20 Black Cubic Boron Nitride CBN Powder For Vitrified Bond

    Bubuk B20 Hideung Cubic Boron Nitride CBN Pikeun Beungkeut Vitrified

    B20 Hideung Cubic Boron Nitride CBN Powder For Vitrified Bond 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina industri otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun efisiensi sareng g ...