sm_banner

produk

  • Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) for Machining Applications

    Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) pikeun Aplikasi Mesin

    Komposit PCBN dihasilkeun ku bubuk bubuk micron CBN kalayan sagala rupa keramik, sahingga ngahasilkeun bahan pakakas anu sesah pisan sareng stabil sacara termal Kalolobaan bahan PCBN integral kabeungkeut kana landasan karbida disemen. CBN mangrupikeun bahan paling hese kadua anu dikenal saatos inten sintétik, tapi ngagaduhan sipat résistansi termal sareng kimia anu luhur. Hal ieu utamina dianggo dina motong sareng ngolah karasa luhur atanapi sesah ngolah bahan kalebet baja anu dikeras, kulawu sareng kakuatan anu luhur ...