sm_banner

produk

  • Brilliant Cut Synthetic Diamond DEF VS2 1carat Lab Grown Diamond Price Per Carat

    Sarwa Cut Sintétik Inten DEF VS2 1carat Lab Tumuh Harga Inten Per Karat

    Ngawangun Perhiasan Diri Anjeun Rancang perhiasan intan anjeun nyalira. Pilih intan anu kami bakal motong sareng rarancang pikeun anjeun. Item Parameter Bahan Lab dipelak inten Merk Alskar Inten Bentuk Buleud, Oval, Pir, Bantal, Jantung, Emerald, Marquise, sareng sajabana Ukuran HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm Waktu Pangiriman Dina 5 dinten upami dina stock Payment Term T / T , Western Union, MoneyGram, e-mariksa, Mastercard Pangiriman DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS Service 1) OEM, ODM tiasa ditampi ...
  • SI1-SI2 B Grade HPHT Man Made Diamond Stone For Jewels

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Man Didamel Batu Intan Pikeun Perhiasan

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Man Didamel Batu Intan Pikeun Perhiasan Naon Lab Inten Tangkal Bédana antara intén alami sareng lab anu dipelak tina cara ngadamelna. Intan anu dipelak lab buatan manusa dina lab bari intan alami didamel di bumi. Intan sintétik anu suksés munggaran didamel ku cara niron alam kalayan pembuatan High Pressure / High Temperature (HPHT). Aya tilu prosés manufaktur dasar anu dipaké pikeun ngadamel inten HPHT: pencét belt, press cubic, ...
  • VS VVS A Grade HPHT Lab Grown Diamond Stone

    VS VVS Lab Kelas HPHT Tumuwuh Batu Intan

    VS VVS Lab Kelas HPHT Tumbuh Inten Batu Naon Inten Tumbuh Lab Anu ngabédakeun antara intén alami sareng lab anu dipelak tina cara didamelna. Intan anu dipelak lab buatan manusa dina lab bari intan alami didamel di bumi. Intan sintétik anu suksés munggaran didamel ku cara niron alam kalayan pembuatan High Pressure / High Temperature (HPHT). Aya tilu prosés manufaktur dasar anu dipaké pikeun ngadamel inten HPHT: pencét belt, press cubic, sareng sp ...