sm_banner

produk

FCZ925 Per Serat Logam Padamelan Dipaké Pikeun Agul Muti Granit Muti

pedaran pondok:

FCZ925 Per Alected Metal Powder Dipaké Pikeun Granite Muti Cutting Blades 1. Naon Pra-alected Powder Pra-alected bubuk langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, saha ...


Detil Produk

Tanda Produk

FCZ925 Per Serat Logam Padamelan Dipaké Pikeun Agul Muti Granit Muti

1. Naon Pra-paduan Bubuk

Bubuk pra-paduan langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta baja tahan karat, anu kromium sareng eusi nikelna kedah tos dilengkepan pikeun ngamungkinkeun produksi ékonomi ku metalurgi bubuk.

 

2. Paraméter FCZ925

 

 

Unsur Utama Fe, Cu, Zn
Kapadetan Teoritis 8,01g / cm³
Sinter Suhu 830
Kakuatan ngagulung 1200Mpa
Teu karasa 98-102HRB

 

3. Karakter Bubuk Pra-alloy FCZ925

  • Bubuk bubuk ieu FCZ925 pre anu ngagaduhan kabisa sareng pangabisa inten, kapadetan rendah, gampang ngabentuk tiis sareng seukeutna hébat.
  • Dilarapkeun kana agul diaméter granit diaméterna sedeng, wilah motong muti granit, bagéan pikeun wilah grait.

4. Pitunjuk Pamakéan pikeun Granite Muti Cutting Blade

  1. Bubuk Logam
  • 50-70% FCZ925
  • + 10-20% Cu
  • + 1-3% Sn
  • + 5-10% Zn
  • + Fe kanggo kasaimbangan

B. Intan

  • 35/40 @ 30%
  • 40/45 @ 50%
  • 45/50 @ 20%
  • Konsentrasi Inten @ 30-35%

C. Suhu Sinter 790-810 ℃


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami