sm_banner

produk

CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

pedaran pondok:

Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan. SinoDiam CBN-MA10 warna na warna amér, semi tangguh sareng stabil pikeun résin sareng sistem beungkeut vitrified kalebet PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng aplikasi polesan. Ngaran : CBN Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo résin obligasi, vitrified bond, electroplated system. Pac ...


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuk micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai tina grit CBN, bahan anu sampurna pikeun PCBN, palapasan ferrous, polesan sareng aplikasi parantosan.

SinoDiam CBN-MA10 warna na warna amér, semi tangguh sareng stabil pikeun résin sareng sistem beungkeut vitrified kalebet PCBN, grinding halus, palapasan ferrous sareng aplikasi polesan.

  •  Nami : CBN Micron Abrasive Powder
  •  Merk : CBN-MA10
  •  Bolong : 0-0.125 ~ 40-60
  •  Warna : Amber
  •  Aplikasi: Kanggo beungkeut résin, beungkeut vitrified, sistem electroplated.
  •  Pakét: 10000 karat kantong plastik

Ukuran Grit anu sayogi

Ukuran Mikro 0-0.25 0-0.5 0-1 0-2 1-2 1-3 2-4 3-5 4-6 4-8 6-10 8-12 8-15 10-20 12-22 15-25 20-30 25-35 30-40 40-60
CBN-MA10
CBN-MB10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami