sm_banner

produk

  • SND-G05 Green RVD Curshed Diamond Lapping Grade Synthetic Diamond Powder

    SND-G05 Héjo RVD Terkutuk Inten Lapping Kelas Sintétis Inten Bubuk

    SND-G05 Héjo RVD Terkutuk Inten Lapping Kelas Sintétik Inten Bubuk Sintétis Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G05 SND-G05 mangrupikeun bubuk inten sintétik anu ditumbuk kalayan warna héjo hampang, bentuk henteu teratur kalayan kateguhan handap. Cocog pikeun beungkeut résin, beungkeut keramik, eletroplating inten alat-alat abrasive, sapertos roda grinding inten, fickerts abrasive inten. Digunakeun sacara lega pikeun ngolah batu, kongkrit, keramik, jsté.
  • VS VVS A Grade HPHT Lab Grown Diamond Stone

    VS VVS Lab Kelas HPHT Tumuwuh Batu Intan

    VS VVS Lab Kelas HPHT Tumbuh Inten Batu Naon Inten Tumbuh Lab Anu ngabédakeun antara intén alami sareng lab anu dipelak tina cara didamelna. Intan anu dipelak lab buatan manusa dina lab bari intan alami didamel di bumi. Intan sintétik anu suksés munggaran didamel ku cara niron alam kalayan pembuatan High Pressure / High Temperature (HPHT). Aya tilu prosés manufaktur dasar anu dipaké pikeun ngadamel inten HPHT: pencét belt, press cubic, sareng sp ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters For Oil and Gas Drilling

    Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters Pikeun Pangeboran Minyak sareng Gas

    Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters Pikeun Pangeboran Minyak sareng Gas 1. Naon bahan PDC? PDC- Polycrystalline Diamond compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat karbida tungsten, lapisan intan polycrystalline ngagaduhan karasa pisan sareng tahan lecetna sedengkeun substrat karbida tungsten bakal ningkatkeun kalemahanana sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polikristalin nyaéta minyak bumi pangeboran sumur minyak bekas ...
  • FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pre Alloyed Powder for Ceramic Diamond Blade

    FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pra Campuran bubuk pikeun keramik Inten Blade

    FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pra Campuran Bubuk pikeun Keramik Inten Blade 1. Naon bubuk Pra-campuran bubuk Pra-padokan langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu ...
  • FCNS77 Fe Cu Ni Sn Basic Pre Alloyed Powder for Diamond Tools

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Dasar Pra Campuran bubuk pikeun Inten Alat

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Dasar Pra Alched Powder pikeun Inten Pakakas 1. Naon Pra-alected Powder Pra-alected bubuk langkung heuras, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu chrom ...
  • 1308 PDC Cutters For Geological Mining With High Wear Resistance

    1308 Pemotong PDC Kanggo Pertambangan Geologi Kalayan Résistansi Pakéan Tinggi

    1308 PDC Cutter Kanggo Pertambangan Geologis Kalayan Résistansi Pakéan Tinggi 1. PDC- Polycrystalline Diamond Compact Pambuka PDC- Polycrystalline Diamond Compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat tungsten karbida, lapisan intan polycrystalline ngagaduhan karasa pisan sareng tahan abrasi sedengkeun tungsten karbida substrat bakal pisan ningkatkeun kamampuan sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polikristalin dianggo minyak ogé ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter For Concrete and Asphalt Milling Bits

    Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter Pikeun Beton sareng Asphalt Milling Bit

    PDC Cutter Pikeun Betting sareng Asphalt Milling Bit 1. Naon PDC- Polycrystalline Diamond Compact? PDC- Polycrystalline Diamond compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat karbida tungsten, lapisan intan polycrystalline gaduh karasa pisan sareng tahan lecet pisan sedengkeun substrat karbida tungsten bakal ningkatkeun kalemahanana sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polycrystalline nyaéta minyak bumi pangeboran sumur minyak bekas, g ...
  • Copper Alloy Powders Cu/Sn 8515 Bronze Pre- alloyed Spherical Shape

    Bubuk Alloy Tambaga Cu / Sn 8515 Perunggu Pra- alférénsi Bentuk Bola

    Bubuk Paduan Tembaga (Cu / SN) Perunggu (Pra- Padamelan) - Bubuk bentuk buleud didamel nganggo bahan baku kelas premium anu bersumber tina dealer anu terpercaya sareng partikelna mangrupakeun bidang anu sampurna. Hal ieu seueur dianggo dina aplikasi listrik, témpé, aplikasi éléktronik, bahan gesekan sareng alat intan. Salaku tambahan, éta ditepikeun dina harga normal. Bubuk Pra-Terpasang Fe-Cu bubuk penting dilarapkeun pikeun sababaraha jinis produksi alat inten, pikeun ningkatkeun beungkeut seukeut ...
  • CCS25 FeCuSn Pre-Alloyed Powder for High Quality Marble Blade

    CCS25 FeCuSn bubuk Pra-campuran pikeun agul marmer kualitas luhur

    Naon bubuk logam pra-alpad CCS25? CCS25 mangrupikeun bubuk bubuk Cu, Co, Sn anu parantos campuran, anu ngagaduhan struktur sinter anu saé, unifor sareng kompak, ngagaduhan pangabisa sareng nahan kamampuan inten, cocog pikeun ngahasilkeun agul motong marmer kualitas luhur. 2. Parameter bubuk CSS25 Unsur Utama Cu, Co, D Kapadetan Téoritis Sn 8.29g / cm³ Suhu Sinter 760 ℃ Kakuatan Ranjang 800 MPa karasa 85-95HRB 3. Instalasi Applicaiton —Markét marmer sa ...
  • FCCS07 FeCuCoSn Pre Alloyed Metal Powde for Medium to High Quality Diamond Tools

    FCCS07 FeCuCoSn Pra Aligned Metal Powde pikeun Sedeng pikeun Kualitas Tinggi Alat Inten

    FCCS07 FeCuCoSn Pra Alected Metal Powde pikeun Sedeng pikeun Kualitas Tinggi Alat Intan 1. Naon Pra-bubuk bubuk Pra-alloy bubuk langkung heuras, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless ...
  • FCC58 FeCoCu Pre Alloyed Metal Powder For High Quality Diamond Tools

    Bubuk Logam FCC58 FeCoCu Pra Aligned Pikeun Pakakas Inten Kualitas Tinggi

    Bubuk Logam FCC58 FeCoCu Pra Aligned Pikeun Alat Berlian Berkualitas Tinggi 1. Naon bubuk Pra-campuran bubuk Pra-padokan langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, saha ...
  • FCP321 Pre-alloyed Powder For Medium Diameter Granite Saw Blade

    Bubuk Pra-alpad FCP321 Pikeun Sedeng Diaméter Granit Saw Blade

    Bubuk Pra-alpad FCP321 Pikeun Diaméter Sedeng Granit Saw Blade 1. Naon bubuk Pra-alected bubuk Pra-alloy langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu ...