sm_banner

produk

  • CCS25 Cu Co Sn Prealloyed Powder for High Quality Marble Saw Blade

    CCS25 Cu Co Sn Prealigned Powder pikeun Kualitas Tinggi Marmer Saw Blade

    CCS25 Cu Co Sn Prealigned Powder for High Quality Marble Saw Blade 1. Naon Pra-alected Powder Pra-alected bubuk langkung heuras, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu ...
  • FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pre Alloyed Powder for Ceramic Squaring Wheel

    FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pra Campuran Bubuk pikeun Roda Kuadrat Keramik

    FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pra Campuran Bubuk pikeun Roda Kuadrat Keramik 1. Naon Pra-bubuk bubuk Pra-padokan bubuk langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu ...