sm_banner

produk

  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Disumpahan Inten Sintetis

    SND-G15 Kateguhan Tinggi Konéng RVD Dikutuk Inten Sintétik Bubuk Sintétis Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G15 SND-G15 mangrupikeun bubuk inten sintétik sintétik konéng kalayan karasa sareng kateguhanna, dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis éléktroplasi produk sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy keras, bahan magnét, intan alami, permata, sareng sajabana 3. Sadayana Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
  • SND-M05 Polishing Abrasive Synthetic Micron Diamond Powder For High Efficiency

    SND-M05 Polishing Abrasive Sintetis Micron Inten Bubuk Pikeun Kekecapan Tinggi

    SND-M05 Polishing Abrasive Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Kekecapan Tinggi 1. Micron Inten Bubuk Panganteur Bentuk kristal henteu teratur, eusi impurity sareng distribusi ukuran partikel, tiasa dianggo dina résin sareng beungkeut vitrified. Cocog pikeun aplikasi grinding sareng polishing efisien tinggi, sapertos batu, ubin, Jade & permata, sareng sajabana 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 ...
  • SND-M10 Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive For General Purpose

    SND-M10 Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive Pikeun Tujuan Umum

    SND-M10 Sintétik Micron Inten Bubuk Ngabereskeun Abrasive Pikeun Tujuan Umum 1. Micron Inten Bubuk Bubuka SND-M10 mangrupikeun tujuan umum bubuk inten micron kalayan bentuk kristal henteu teratur kalayan distribusi ukuran partikel anu kawilang pekat, kontén low impurity. Efisiensi tinggi. Bisa dipaké dina résin, vitrified, beungkeut logam sareng produk electroplated. 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SN ...
  • SND-M15 High Toughness Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

    SND-M15 Toughness Tinggi Sintétik Micron Inten Bubuk Polishing Abrasive

    SND-M15 Kateguhan Tinggi Sintetis Micron Inten Bubuk Poles Abrasive 1. Micron Inten Bubuk Panganteur SND-M15 kualitas luhur kateguhan tinggi bubuk inten micron, kalayan blok sisikian, distribusi ukuran partikel anu kawilang kentel, pangotor leutik, kinerja hidrofilik anu pikaresep. Cocog sareng sarat tinggi lapping, polishing, tiasa dianggo pikeun PCD témpél inten kualitas luhur sareng bubur sareng inten kualitas luhur anu sanés ...
  • SND-G10 Yellow RVD Curshed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 Konéng RVD Dikutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 Konéng RVD Terkutuk Inten Bubuk Resin Bond Superabrasives Sintétik Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter warna SND-G10 Warna konéng, bentukna henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina keramik kabeungkeut, résin kabeungkeut sareng sagala jinis produk electroplating, pikeun ngolah batu, alloy heuras, bahan magnét, intan alami, permata, jsb 3. Dihancurkeun Inten Bubuk Spesifikasi SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Lampu. ..
  • SND-G05 Green RVD Curshed Diamond Lapping Grade Synthetic Diamond Powder

    SND-G05 Héjo RVD Terkutuk Inten Lapping Kelas Sintétis Inten Bubuk

    SND-G05 Héjo RVD Terkutuk Inten Lapping Kelas Sintétik Inten Bubuk Sintétis Inten Bubuk Pengenalan 2. Karakter SND-G05 SND-G05 mangrupikeun bubuk inten sintétik anu ditumbuk kalayan warna héjo hampang, bentuk henteu teratur kalayan kateguhan handap. Cocog pikeun beungkeut résin, beungkeut keramik, eletroplating inten alat-alat abrasive, sapertos roda grinding inten, fickerts abrasive inten. Digunakeun sacara lega pikeun ngolah batu, kongkrit, keramik, jsté.