sm_banner

produk

  • FCZ925 Per Alloyed Metal Powder Used For Granite Muti Cutting Blades

    FCZ925 Per Serat Logam Padamelan Dipaké Pikeun Agul Muti Granit Muti

    FCZ925 Per Alected Metal Powder Dipaké Pikeun Granite Muti Cutting Blades 1. Naon Pra-alected Powder Pra-alected bubuk langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, saha ...
  • FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pre Alloyed Powder for Ceramic Diamond Blade

    FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pra Campuran bubuk pikeun keramik Inten Blade

    FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pra Campuran Bubuk pikeun Keramik Inten Blade 1. Naon bubuk Pra-campuran bubuk Pra-padokan langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu ...
  • FCNS77 Fe Cu Ni Sn Basic Pre Alloyed Powder for Diamond Tools

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Dasar Pra Campuran bubuk pikeun Inten Alat

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Dasar Pra Alched Powder pikeun Inten Pakakas 1. Naon Pra-alected Powder Pra-alected bubuk langkung heuras, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu chrom ...
  • Copper Alloy Powders Cu/Sn 8515 Bronze Pre- alloyed Spherical Shape

    Bubuk Alloy Tambaga Cu / Sn 8515 Perunggu Pra- alférénsi Bentuk Bola

    Bubuk Paduan Tembaga (Cu / SN) Perunggu (Pra- Padamelan) - Bubuk bentuk buleud didamel nganggo bahan baku kelas premium anu bersumber tina dealer anu terpercaya sareng partikelna mangrupakeun bidang anu sampurna. Hal ieu seueur dianggo dina aplikasi listrik, témpé, aplikasi éléktronik, bahan gesekan sareng alat intan. Salaku tambahan, éta ditepikeun dina harga normal. Bubuk Pra-Terpasang Fe-Cu bubuk penting dilarapkeun pikeun sababaraha jinis produksi alat inten, pikeun ningkatkeun beungkeut seukeut ...
  • CCS25 FeCuSn Pre-Alloyed Powder for High Quality Marble Blade

    CCS25 FeCuSn bubuk Pra-campuran pikeun agul marmer kualitas luhur

    Naon bubuk logam pra-alpad CCS25? CCS25 mangrupikeun bubuk bubuk Cu, Co, Sn anu parantos campuran, anu ngagaduhan struktur sinter anu saé, unifor sareng kompak, ngagaduhan pangabisa sareng nahan kamampuan inten, cocog pikeun ngahasilkeun agul motong marmer kualitas luhur. 2. Parameter bubuk CSS25 Unsur Utama Cu, Co, D Kapadetan Téoritis Sn 8.29g / cm³ Suhu Sinter 760 ℃ Kakuatan Ranjang 800 MPa karasa 85-95HRB 3. Instalasi Applicaiton —Markét marmer sa ...
  • FCCS07 FeCuCoSn Pre Alloyed Metal Powde for Medium to High Quality Diamond Tools

    FCCS07 FeCuCoSn Pra Aligned Metal Powde pikeun Sedeng pikeun Kualitas Tinggi Alat Inten

    FCCS07 FeCuCoSn Pra Alected Metal Powde pikeun Sedeng pikeun Kualitas Tinggi Alat Intan 1. Naon Pra-bubuk bubuk Pra-alloy bubuk langkung heuras, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless ...
  • FCC58 FeCoCu Pre Alloyed Metal Powder For High Quality Diamond Tools

    Bubuk Logam FCC58 FeCoCu Pra Aligned Pikeun Pakakas Inten Kualitas Tinggi

    Bubuk Logam FCC58 FeCoCu Pra Aligned Pikeun Alat Berlian Berkualitas Tinggi 1. Naon bubuk Pra-campuran bubuk Pra-padokan langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, saha ...
  • FCP321 Pre-alloyed Powder For Medium Diameter Granite Saw Blade

    Bubuk Pra-alpad FCP321 Pikeun Sedeng Diaméter Granit Saw Blade

    Bubuk Pra-alpad FCP321 Pikeun Diaméter Sedeng Granit Saw Blade 1. Naon bubuk Pra-alected bubuk Pra-alloy langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu ...
  • CCS25 Cu Co Sn Prealloyed Powder for High Quality Marble Saw Blade

    CCS25 Cu Co Sn Prealigned Powder pikeun Kualitas Tinggi Marmer Saw Blade

    CCS25 Cu Co Sn Prealigned Powder for High Quality Marble Saw Blade 1. Naon Pra-alected Powder Pra-alected bubuk langkung heuras, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu ...
  • FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pre Alloyed Powder for Ceramic Squaring Wheel

    FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pra Campuran Bubuk pikeun Roda Kuadrat Keramik

    FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pra Campuran Bubuk pikeun Roda Kuadrat Keramik 1. Naon Pra-bubuk bubuk Pra-padokan bubuk langkung sesah, kirang dikomprés sahingga peryogi beban mencét anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun kompak kapadetan tinggi. Nanging, aranjeunna sanggup ngahasilkeun bahan sintered kakuatan anu luhur. Pra-alloy ogé dianggo nalika produksi matéri homogén tina bubuk unsur peryogi suhu anu luhur pisan sareng waktos sinter anu panjang. Conto anu pangsaéna nyaéta stainless steel, anu ...