sm_banner

produk

  • SI1-SI2 B Grade HPHT Man Made Diamond Stone For Jewels

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Man Didamel Batu Intan Pikeun Perhiasan

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Man Didamel Batu Intan Pikeun Perhiasan Naon Lab Inten Tangkal Bédana antara intén alami sareng lab anu dipelak tina cara ngadamelna. Intan anu dipelak lab buatan manusa dina lab bari intan alami didamel di bumi. Intan sintétik anu suksés munggaran didamel ku cara niron alam kalayan pembuatan High Pressure / High Temperature (HPHT). Aya tilu prosés manufaktur dasar anu dipaké pikeun ngadamel inten HPHT: pencét belt, press cubic, ...
  • VS VVS A Grade HPHT Lab Grown Diamond Stone

    VS VVS Lab Kelas HPHT Tumuwuh Batu Intan

    VS VVS Lab Kelas HPHT Tumbuh Inten Batu Naon Inten Tumbuh Lab Anu ngabédakeun antara intén alami sareng lab anu dipelak tina cara didamelna. Intan anu dipelak lab buatan manusa dina lab bari intan alami didamel di bumi. Intan sintétik anu suksés munggaran didamel ku cara niron alam kalayan pembuatan High Pressure / High Temperature (HPHT). Aya tilu prosés manufaktur dasar anu dipaké pikeun ngadamel inten HPHT: pencét belt, press cubic, sareng sp ...