sm_banner

produk

  • A20 Golden Color CBN Abrasive Powder For Metal Bond Vitrified Bond Application

    A20 Emas Warna CBN Abrasive Powder Kanggo Logam Bond Vitrified Bond Application

    A20 Emas Warna Kubik Boron Nitride Bubuk Abrasif Pikeun Dépin Bond Aplikasi 1. Kubik Boron Nitride Perkenalan CBN (kubik boron nitrida) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun eff ...
  • A10 Amber Color Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Pikeun Resin Bond Aplikasi

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun effi ...
  • SND-R15 Standard Grade Blocky Resin Bond Diamond With Medium Friability

    SND-R15 Standar Kelas Blocky Resin Bond Inten Kalayan Medium Friability

    Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. SND-R15 gaduh inten beungkeut résin blok block Standar. Kristal kelenturan sedeng ieu nunjukkeun kamampuan pikeun ngasah diri anu ngahasilkeun tindakan motong bébas anu kritis dina ngajaga kasaimbangan antara hirup pakakas sareng kinerja ngagiling. Ngaran : Brand RVG Inten Bubuk : SND-R1 ...
  • SND-R20 Premium Grade Blocky With The Least Friable In Resin Bond Diamond

    SND-R20 Premium Kelas Blok Kalayan Paling Saeutik Dina Inten résin Bond

    Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. Sistem Bond Vitrified didamel tina bahan keramik anu kuat, awét sareng rapuh. Ikatan Vitrified épéktip pisan dina operasi grinding tingkat lanjut kusabab kamampuanna pikeun nyepeng sareng ngirangan generasi panas dina zona grinding kusabab porositas ...
  • SND-R10 Economy Grade Semi-Blocky Resin Bond Diamond With a High Friability

    SND-R10 Ékonomi Kelas Semi-Blocky Resin Bond Intan Kalayan Friability Tinggi

    SND-R10 nyaéta intén beungkeut résin semi-bloky tingkat ékonomi anu rada langkung gampang dibanding berlian beungkeut résin standar. Rélabilitas ningkatna R10, ditambah ku aksi motong gratis na, nyayogikeun kinerja padet dimana biaya mangrupikeun faktor konci. Ngaran : RVG Inten Bubuk Merk : SND-R10 Bolong : 60 / 70-325 / 400 Warna : Gray Application : Cocog sareng sistem beungkeut vinil sareng résin (phenolic sareng polyimide) sistem. Pakét: 10000 Kantong Kantong Plastik Sadia Bolong Ukuran 60/80 80 / ...
  • SND-R05 Highest Friability Resin Bond Diamond Particles For High Precision Grinding Applications

    SND-R05 Partéi résin Friabilitas Pangluhurna Intan Bond Pikeun Aplikasi Grinding Precision Tinggi

    Partikel Inten Friabilitas Pangluhurna pikeun Partéi Inten Precision Tinggi Kanggo Aplikasi Grinding Presisi Tinggi Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. SND-R05 ngagaduhan partikel inten beungkeut résin gampangitas anu luhur kalayan struktur kristal anu ngamajukeun patok mikro. Épéktip pikeun aplikasi grinding presisi tinggi dimana permukaan finish mangrupikeun faktor kritis. Ngaran : RVG Inten Bubuk Brand : SND-R05 bolong : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi abu: Cocog sareng v ...
  • B10 Black Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Powder

    B10 Hideung Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Bubuk

    Hideung Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Powder B10 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan kateguhanna tinggi sareng tahan suhu luhur, opat kalieun tina abrasif tradisional dina résistansi maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN sacara lega dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina bantalan otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun efisiensi ...
  • B20 Black Cubic Boron Nitride CBN Powder For Vitrified Bond

    Bubuk B20 Hideung Cubic Boron Nitride CBN Pikeun Beungkeut Vitrified

    B20 Hideung Cubic Boron Nitride CBN Powder For Vitrified Bond 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (cubic boron nitride) superabrasive nyaéta kalayan karasa luhur sareng tahan suhu anu luhur, opat kalieun tina tradisional abrasif dina tahan maké, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu luar biasa. CBN seueur dianggo dina ngagiling pasar manufaktur, ti supérialloys aerospace sareng panyemprot termal kana waja anu atos dina industri otomotif sareng industri gir pikeun ningkatkeun efisiensi sareng g ...