sm_banner

produk

  • SND-MDW Professional Synthetic Micron Diamond Powder For Silicon Wafer Cutting  Diamond Wire

    SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silicon Wafer Cutting Inten Kawat

    SND-MDW Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Pikeun Silikon Wafer Ngleres Inten Kawat 1. Micron Inten Bubuk Perkenalan SND-MDW ngagaduhan kakuatan kristal bentuk blocky tinggi, distribusi ukuran partikel kentel, Ukuran partikel seragam sareng bentukna. Dirancang khusus pikeun ngadamel wafer silikon motong kawat inten, ragaji perhiasan, ragaji semikonduktor. 2. Spésifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...
  • SND-M/PCD Professional Synthetic Micron Diamond Powder Superabrasive For PCD Prodcution

    SND-M / PCD Profesional Sintétik Micron Inten Bubuk Superabrasive Pikeun Produksi PCD

    Anu ngagaduhan sikep positip sareng progresif pikeun daya tarik pelanggan, perusahaan urang sacara konsistén ningkatkeun barang urang alus teuing pikeun nyugemakeun kahoyong konsumén sareng teras pokus kana kaamanan, réliabilitas, tuntutan lingkungan, sareng inovasi kualitas saé Cina Superfine Micron Diamond Dust Powder kanggo PCD / PDC Alat, éta mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Kami leres-leres ngarepkeun urang tiasa sacara gampil kerjasama sareng anjeun dina jero poténsial.
    Kualitas saé Debu Inten Debu, Inten Sintétik, Kanggo kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan urang ogé ningali sadaya produk sareng solusi kami, anjeun kedah nganjang kana halaman wéb kami. Pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep, anjeun kedah ngaraos wartoskeun ka kami. Hatur nuhun pisan sareng miharep bisnis anjeun bakal tetep hébat!

  • SND-PL Polycrystalline Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Sintétik Micron Inten Bubuk Polisi Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Sintétik Micron Inten Powder Polishing Superabrasives 1. Micron Inten Bubuk Panganteur Intan sapertos poli gaduh ciri anu sami salaku intan polycrystalline, tapi biayana langkung handap. Éta didamel tina micron inten anu diurut, kalayan perawatan kimia khusus, inten sapertos poli ngagaduhan ujung devitivasi muti, ujung-ujung lebah madu ieu tiasa ngabantosan permukaan polesan kaluar tina goresan. Bandingkeun sareng intan biasa, inten sapertos poli ngagaduhan kaunggulan anu langkung luhur ...