sm_banner

produk

SND-R20 Premium Kelas Blok Kalayan Paling Saeutik Dina Inten résin Bond

pedaran pondok:

Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. Sistem Bond Vitrified didamel tina bahan keramik anu kuat, awét sareng rapuh. Ikatan Vitrified épéktip pisan dina operasi grinding tingkat lanjut kusabab kamampuanna pikeun nyepeng sareng ngirangan generasi panas dina zona grinding kusabab porositas ...


  • Ngaran Produk: Résin Bond bolong Superabrasives
  • Nomer kode: SND-R20
  • Ukuran Anu sayogi: 60/80 ~ 325/400
  • Pakét: Botol Plastik 2500cts / Kantong Plastik 10000cts
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. Sistem Bond Vitrified didamel tina bahan keramik anu kuat, awét sareng rapuh. Ikatan Vitrified épéktip pisan dina operasi grinding canggih kusabab kamampuanna pikeun nyepeng sareng ngirangan ngahasilkeun panas di zona grinding kusabab tingkat porositas anu luhur upami dibandingkeun sareng jinis beungkeut anu sanés.

    SND-R20 ngagaduhan partikel inten beungkeut résin gampangitas anu luhur kalayan struktur kristal anu ngamajukeun patok mikro. Épéktip pikeun aplikasi grinding presisi tinggi dimana permukaan finish mangrupikeun faktor kritis.

    •  Nami : RVG Inten Bubuk
    •  Merk : SND-R20
    •  Bolong : 60 / 70-325 / 400
    •  Warna : Abu-abu
    • Aplikasi: Cocog sareng sistem beungkeut vinil sareng beungkeut résin (fenolik sareng polimida) sistem.
    •  Pakét: 10000 Kantong Kantong Plastik

     

    Ukuran Mesh sayogi

    60/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
    SND-R05
    SND-R10
    SND-R15
    SND-R20

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami