sm_banner

produk

SND-R15 Standar Kelas Blocky Resin Bond Inten Kalayan Medium Friability

pedaran pondok:

Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. SND-R15 gaduh inten beungkeut résin blok block Standar. Kristal kelenturan sedeng ieu nunjukkeun kamampuan pikeun ngasah diri anu ngahasilkeun tindakan motong bébas anu kritis dina ngajaga kasaimbangan antara hirup pakakas sareng kinerja ngagiling. Ngaran : Brand RVG Inten Bubuk : SND-R1 ...


  • Ngaran Produk: Résin Bond bolong Superabrasives
  • Nomer kode: SND-R15
  • Ukuran Anu sayogi: 60/80 ~ 325/400
  • Pakét: Botol Plastik 2500cts / Kantong Plastik 10000cts
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida.

    SND-R15 gaduh inten beungkeut résin blok block Standar. Kristal kelenturan sedeng ieu nunjukkeun kamampuan pikeun ngasah diri anu ngahasilkeun tindakan motong bébas anu kritis dina ngajaga kasaimbangan antara hirup pakakas sareng kinerja ngagiling.

    • Nami : RVG Inten Bubuk
    • Merk : SND-R15
    • Bolong : 60 / 70-325 / 400
    • Warna : Abu-abu
    • Aplikasi: Cocog sareng sistem beungkeut vinil sareng beungkeut résin (fenolik sareng polimida) sistem.
    • Pakét: 10000 Kantong Kantong Plastik

     

    Ukuran Mesh sayogi

    60/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
    SND-R05
    SND-R10
    SND-R15
    SND-R20

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami