sm_banner

produk

SND-R05 Partéi résin Friabilitas Pangluhurna Berlian Partikel Kanggo Aplikasi Grinding Precision Tinggi

pedaran pondok:

Partikel Inten Friabilitas Pangluhurna pikeun Partéi Inten Precision Tinggi Kanggo Aplikasi Grinding Presisi Tinggi Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem. SND-R05 ngagaduhan partikel inten beungkeut résin gampangitas anu luhur kalayan struktur kristal anu ngamajukeun patok mikro. Épéktip pikeun aplikasi grinding presisi tinggi dimana permukaan finish mangrupikeun faktor kritis. Ngaran : RVG Inten Bubuk Brand : SND-R05 bolong : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi abu: Cocog sareng v ...


Detil Produk

Tanda Produk

Partikel Inten Bondasi Friabilitas Tinggihan Pikeun Aplikasi Grinding Presisi Tinggi

Disarankeun pikeun sistem beungkeut sareng résin beungkeut (phenolic sareng polyimide) sistem.

SND-R05 ngagaduhan partikel inten beungkeut résin gampangitas anu luhur kalayan struktur kristal anu ngamajukeun patok mikro. Épéktip pikeun aplikasi grinding presisi tinggi dimana permukaan finish mangrupikeun faktor kritis.

 

  •  Nami : RVG Inten Bubuk
  • Merk : SND-R05
  • Bolong : 60 / 70-325 / 400
  • Warna : Abu-abu
  • Aplikasi: Cocog sareng sistem beungkeut vinil sareng beungkeut résin (fenolik sareng polimida) sistem.
  • Pakét: 10000 Kantong Kantong Plastik

 

 

Ukuran Mesh sayogi

60/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
SND-R05
SND-R10
SND-R15
SND-R20

Sistem résin Bond seueur dianggo pikeun aplikasi panggilingan superabrasif serba guna dina beungkeut fenolik atanapi polimida. Sistem Bond Vitrified didamel tina bahan keramik anu kuat, awét sareng rapuh. Ikatan Vitrified épéktip pisan dina operasi grinding canggih kusabab kamampuanna pikeun nyepeng sareng ngirangan ngahasilkeun panas di zona grinding kusabab tingkat porositas anu luhur upami dibandingkeun sareng jinis beungkeut anu sanés.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami