sm_banner

produk

1308 Pemotong PDC Kanggo Pertambangan Geologi Kalayan Résistansi Pakéan Tinggi

pedaran pondok:

1308 PDC Cutter Kanggo Pertambangan Geologis Kalayan Résistansi Pakéan Tinggi 1. PDC- Polycrystalline Diamond Compact Pambuka PDC- Polycrystalline Diamond Compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat tungsten karbida, lapisan intan polycrystalline ngagaduhan karasa pisan sareng tahan abrasi sedengkeun tungsten karbida substrat bakal pisan ningkatkeun kamampuan sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polikristalin dianggo minyak ogé ...


Detil Produk

Tanda Produk

1308 Pemotong PDC Kanggo Pertambangan Geologi Kalayan Résistansi Pakéan Tinggi

1. PDC- Polycrystalline Diamond Compact Perkenalan

PDC- Polycrystalline Diamond compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat karbida tungsten, lapisan intan polycrystalline gaduh karasa pisan sareng tahan lecet pisan sedengkeun substrat karbida tungsten bakal ningkatkeun kalemahanana sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polycrystalline nyaéta minyak bumi pangeboran sumur minyak bekas, penjelajahan géologi, pertambangan batu bara sareng industri mékanis.
Pemotong PDC pikeun séri bit pengeboran lapangan géologis dirancang pikeun pasar dina ngudag biaya. PDC séri ieu utamina dianggo pikeun ngahasilkeun bit bor jangkar-shank, anu dilengkepan ku ujung anu seukeut, rekaman gancang, épéktipitas luhur, stabilitas, kaunggulan ékonomi sareng praktis.

2. Spésifikasi 1308 Geological Mining PDC Cutter

Diaméterna: 13.44mm +/- 0.05mm
Jangkungna: 8.0mm +/- 0.1mm
Kandel lapisan inten: 1,5 ~ 2.0mm
Jenis: Rupa datar, raray Convex, raray helm, ridge face, tipe satengah cut.
Aplikasi: lapangan batubara, lapangan pertambangan sareng sajabana bit bor PDC géologis.
Paké tahan: sakitar 26000
Résistansi pangaruh: 260J
Stabilitas Panas: Panas nepi 750 ° Celsius sareng tetep haneut 10mins.
Tés anu ngarusak: Paké palu beurat 2kgs bébas ragrag jangkungna méter pikeun neunggeul lapisan intan kalayan sapuluh kali sareng henteu aya retakan,
Tes péngkolan VTL: Pangujian VTL, lambaranana komposit ti luar ka jero - ti jero rata-rata ngarobahna 20 LULUS. Metode tés mastikeun nangtoskeun Républik Rahayat Cina Mesin Industri Standar JB / T3235-1999.

3. Bentuk cutter PDC sanés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami