sm_banner

produk

Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter Pikeun Beton sareng Asphalt Milling Bit

pedaran pondok:

PDC Cutter Pikeun Betting sareng Asphalt Milling Bit 1. Naon PDC- Polycrystalline Diamond Compact? PDC- Polycrystalline Diamond compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat karbida tungsten, lapisan intan polycrystalline gaduh karasa pisan sareng tahan lecet pisan sedengkeun substrat karbida tungsten bakal ningkatkeun kalemahanana sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polycrystalline nyaéta minyak bumi pangeboran sumur minyak bekas, g ...


Detil Produk

Tanda Produk

PDC Cutter Pikeun Beton sareng Aspal Pengilingan Bit

1. Naon PDC- Polycrystalline Diamond Compact?

PDC- Polycrystalline Diamond compact diwangun ku lapisan intan polycrystalline sareng substrat karbida tungsten, lapisan intan polycrystalline gaduh karasa pisan sareng tahan lecet pisan sedengkeun substrat karbida tungsten bakal ningkatkeun kalemahanana sareng kamampuan las tina komposit sadayana, kompos inten polycrystalline nyaéta minyak bumi pangeboran sumur minyak bekas, penjelajahan géologi, pertambangan batu bara sareng industri mékanis.
Pemotong PDC pikeun séri bit pengeboran lapangan géologis dirancang pikeun pasar dina ngudag biaya. PDC séri ieu utamina dianggo pikeun ngahasilkeun bit bor jangkar-shank, anu dilengkepan ku ujung anu seukeut, rekaman gancang, épéktipitas luhur, stabilitas, kaunggulan ékonomi sareng praktis.

2. Khusus sareng Aplikasi tina cutter PDC 

 

Cutter PDC pikeun Pertambangan Batubara, Éksplorasi Geologi, Ngolah Batu, Ngagilingan Jalan
Modél 0808, 1004, 1008, 1204, 1304, 1308, 1313, 1608, 1613, 1616, 1908, 1913,1916, 1919 1306, 1308 1305, 1308
Aplikasi Ngadamel bit bor géologis sareng batu bara pikeun batuan sedeng-keras Ngadamel bit bor géologis & batu bara pikeun batu lemes Ngadamel bor géologis & batu bara pikeun batu anu heuras
Kauntungannana Résistansi maké tinggi sareng résistansi dampak. Kacepetan gancangna peupeus batu dina batu lemes Umur anu langkung lami gunana, sareng tahan résistansi tinggi dina batu karang

 

3. Bentuk cutter PDC sanés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami