sm_banner

produk

MBD10 Kateguhan Tinggi Ukuran Rupa Inten Bubuk Pikeun Meryogikeun Umur Inten Panjang

pedaran pondok:

SND-G60 Kateguhan Tinggi Rupa Ukuran Inten Bubuk Pikeun Meryogikeun Panjang Inten Kahirupan 1. Sintétik Industri Inten Bubuk Bubuka 2. Karakter SND-G60 Equivlant ka MBD10, tinangtu bentukna kubooctahedral, kakuatan pangaruh tinggi sareng stabilitas termal. Dilarapkeun dina kaayaan anu ngabutuhkeun tingkat grinding anu tinggi, sapertos alat éléktroplasi pikeun ngagiling sareng ngagosok batu, keramik, gelas, sareng bahan magnét, jsté. 3. Bolong Ukuran Inten Speicication SND-G20, 80 / 100-325 / 400 S ...


Detil Produk

Tanda Produk

SND-G60 Ketangguhan Luhur Ukuran Rupa Inten Bubuk Pikeun Meryogikeun Umur Inten Panjang

1. Sintetik Industrial Inten Bubuk Bubuka

2. Karakter SND-G60

Sarua jeung MBD10, tinangtu bentukna kubooctahedral, kakuatan pangaruh tinggi sareng stabilitas termal. Dilarapkeun dina kaayaan anu ngabutuhkeun tingkat grinding anu tinggi, sapertos alat-alat anu élopoplasi pikeun ngagiling sareng ngagosok batu, keramik, gelas, sareng bahan magnét, jst.

3. Ukuran Mesh Inten Nyarios

SND-G20, 80 / 100-325 / 400 SND-G30, 80 / 100-325 / 400

Campur kristal biasa sareng sudut, sedeng-handap 

kateguhan kalayan kristal bentukna blok. Ieu 

cocog pikeun aplikasi efisiensi tinggi 

parabot inten.

Touhness sedeng kalayan inten shpe anu langkung saé. 

Cocog sareng alat inten tina gelas beveling 

atanapi kristal, ngagiling karbida sareng magnét 

bahan, jsb.

SND-G40, 80 / 100-325 / 400 SND-G60, 80 / 100-325 / 400

Sedeng tangguh luhur kalayan bentuk biasa, 

stabilitas termal tinggi anu saé sareng pangaruh 

résistansi. Dilarapkeun pikeun ngadamel grinding & abrasives 

roda pikeun ngolah bahan muatan sedeng, siga 

pangeboran inti gelas, pensil, sareng 

ukiran kaca hiasan sareng kristal.

Tangtu tina bentuk kubooctahedral, luhur 

kakuatan dampak sareng stabilitas termal. 

Dilarapkeun dina kaayaan anu peryogi tinggi 

laju ngagiling, sapertos alat-alat listrik kana 

ngagiling sareng ngagosok batu, keramik, gelas, 

sareng bahan magnét, jst.

4. Ukuran Rupa Inten Sintétik Ukuran Sadia

80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
SND-G20
SND-G30
SND-G40
SND-G60

5. Peunteun Kelas sareng Ukuran Mesh sanés 

SND-G05 50 / 60-325 / 400

Warna héjo hampang, bentuk henteu teratur kalayan kateguhan handap. Lega 

dipaké pikeun ngolah batu, kongkrit, keramik, jst.

SND-G10 30 / 35-325 / 400

Warna konéng, bentuk henteu teratur sareng karasa baku, Dilarapkeun dina 

kabeungkeut keramik, résin kabeungkeut sareng sagala jinis electroplating 

produk, pikeun ngolah batu, alloy heuras, bahan magnét, 

intan alam, permata.

SND-G15 30 / 35-325 / 400

Warna konéng, karasa luhur tur karasa. Dilarapkeun dina keramik 

beungkeut, beungkeut résin sareng sadaya jinis produk electroplating, tiasa 

dipaké pikeun ngolah tugas beurat kana karbida, kaca, keramik, 

batu sareng bahan sanés logam.

SND820

20 / 25-70 / 80

Kateguhan anu handap, bentukna anu biasa, transparansi handap, 

résistansi dampak rendah sareng stabilitas termal anu handap. Dilarapkeun pikeun 

nyieun motong inten sareng alat grinding sareng 

beban sedeng-handap.

SND830 20 / 25-70 / 80

Lemah dugi ka Sedengna, bentukna semi-blok, handap dugi ka sedeng 

transparansi sareng tahan résistansi, stabilitas termal anu handap. Dilarapkeun 

pikeun nyieun wilah intan atanapi roda girnding pikeun aplikasi umum.

SND840 20 / 25-70 / 80

Bentuk lengkep kubo-oktaféron, kateguhan sedeng sareng 

résistansi maké anu saé. Dilarapkeun pikeun kaseueuran medium 

wilah intan kualitas, bit inti, alat intan electroplate pikeun 

batu sareng beton.

SND860 20 / 25-70 / 80

Sedeng dugi ka kateguhan tinggi, bentukna kristal Blok, sedeng dugi ka luhur 

transparansi sareng tahan résistansi, kalayan termal anu kawilang tinggi 

stabilitas. Dilarapkeun pikeun alat ragaji intan sareng alat géologis.

SND870 30 / 35-70 / 80

Kateguhan tinggi sareng stabilitas termal stabil, dilarapkeun pikeun anu beurat 

dampak loading motong inten, intan coring, kabel intan 

dina beton heuras sareng batu

SND880 20 / 25-70 / 80

Kateguhan tinggi, bentuk lengkep sareng ujung kristal lempeng, saé 

warna sareng transparansi, kateguhan tinggi sareng stabilitas termal. 

Panerapan motong inten, ngebor sareng ngagiling dina bahan heuras.

SND890 20 / 25-45 / 50

Bentuk rutin kalayan stabilitas termal anu hébat. Dilarapkeun pikeun pembuatan 

wilah pro kualitas luhur, inti bor inti sareng kabel inten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami