sm_banner

wartos

Kanaékan paménta alat presisi sareng mesin kusabab naékna produksi kendaraan bermotor sareng kagiatan pangwangunan ngadorong kabutuhan pasar Super Abrasives.

New York, 10 Juni 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Pasar Super Abrasives global diperkirakeun ngahontal USD 11,48 Milyar ku 2027, numutkeun laporan anyar ku Laporan sareng Data. Pasar ningali minat anu dilegakeun pikeun alat-alat presisi sareng mesin pikeun produksi kendaraan bermotor sareng kagiatan pangwangunan. Dina industri konstruksi, produkna digunakeun pikeun ngadamel pangeboran, ragaji, sareng alat-alat motong ka mesin beton, bata, sareng batu. Nanging, ningkatna pajeulitna téknologi super abrasif dina aplikasi kinerja tinggi sareng biaya awal anu saé nyababkeun hésé pikeun perusahaan skala leutik sareng sedeng pikeun bersaing sareng pamimpin pasar global sahingga, bakal ngahambat paménta pasar.
Urbanisasi gancang parantos ngarobih cara hirup masing-masing jalma, sahingga, parantos ngalegaan pervasiveness sektor konstruksi pikeun tujuan komérsial dina aspek anu lega; ku alatan éta, nambahan paménta pikeun produk pasar. Pikeun mastikeun parantosan bagian anu lancar, produkna dianggo salaku alat grinding dina pembuatan bagian mobil sapertos mékanisme setir, poros gir, sistem suntikan, sareng cam / crankshaft. Ngaronjatna produksi kendaraan bermotor sareng listrik diantisipasi ningkatkeun permintaan pasar pikeun produk dina sababaraha taun ka pengker. Segmen inten dipiharep bakal tumuh sacara signifikan, kusabab kanaékan paménta pikeun perkakas presisi ti industri otomotif sareng aerospace.

Ningkatna pamahaman ngeunaan téknologi luhur sareng kaunggulan super abrasives parantos nyumbang kana paningkatan kacenderungan ka arah abrasif super. Éta pisan dianggo dina produksi sareng pabrik rem, struktur gantung, ban, motor, roda, sareng karét, sareng anu sanésna. Industri produk mobil sareng OEM otomatis (pabrik alat-alat aslina) nyatakeun seueurna pasar pikeun produk anu super kasar. Pangembangan industri mobil anu kuat sigana bakal nguatkeun paménta global pikeun super abrasives.
Sumawona, spéktrum produk super abrasives teras-terasan dilegakeun, ditambah ku kagiatan R&D anu tumuh anu diperkirakeun ngagancangkeun pertumbuhan industri super abrasif global. Di sisi sanésna, biaya tinggi anu pakait sareng aranjeunna tiasa ngahambat pertumbuhan pasar sadunya tina super abrasives. Dibandingkeun sareng abrasive tradisional, harga roda grinding super abrasive mahal pisan. Tumuwuhna pasar ogé tiasa dihambat ku kurangna kaahlian, pamahaman terbatas pikeun kabutuhan konsumen, sareng anu sanésna. Akibatna, harga bahan baku anu dianggo pikeun pembuatan super abrasives tunduk kana kerentanan alam, anu tiasa ngahambat tumuh paménta salami periode ramalan.

Dampak COVID-19: Nalika krisis COVID-19 tumuh, pabrik gancang ngarobah prakték sareng mésér prioritas pikeun nyumponan paménta anu dibutuhkeun ku pandemi, anu ngirangan kabutuhan super abrasif di pasar. Ngalangkungan sababaraha bulan, bakal aya rangkulan guncangan anu positip sareng négatip, sabab pabrik sareng pamasokna ngaréspon panyadia ngarobah kabutuhan. Kalayan kaayaan global anu hanjakal, ékonomi anu gumantung kana ékspor di seueur daérah katingali rentan. Pasar Super Abrasives Global dibentuk deui ku akibat tina pandemi ieu, sabab sababaraha pamasok boh nutup atanapi ngirangan kaluaranana, kusabab kurangna paménta ti pasar hilir. Sedengkeun sababaraha anu produksiana ditunda ku pamaréntah masing-masing salaku tindakan pancegahan pikeun merangan panyebaran virus. Di daérah-daérah anu tangtu, pasar fokus kana janten langkung lokalisasi, ku ningali parahna wabah, sareng tindakan akibatna ku otoritas nasional masing-masing. Dina kaayaan sapertos kieu, kaayaan pasar di daérah Asia Pasipik parantos cairan pisan, nyirorot minggon, janten nangtang pikeun nguatkeun dirina.

Papanggihan konci salajengna tina laporan nyarankeun
Dumasar kana produk, Intan nyatakeun pangsa pasar anu pangageungna dina taun 2019, kusabab sipat-sipat sapertos anti adési, inersitas kimia, koefisien gesekan rendah, sareng résistansi pakean anu langkung saé.
Industri Elektronika nyumbang pangsa pangageungna di pasar, nyepeng sakitar 46,0% tina bisnis umum di 2019, sabab ngahasilkeun bagian anu langkung alit sareng rumit kalayan toleransi anu caket anu cocog sareng komponén mesin, sahingga cocog pikeun sababaraha aplikasi biasana PCB. .
Asia Pasipik mendominasi pasar di 2019. Fokus anu tetep kana prosedur anu épéktip sareng inovatif anu diadopsi di daérah éta nyaéta nyetir pasar. Daérah Asia Pasipik nyepeng sakitar 61,0% Pasar Super Abrasives, dituturkeun ku Amérika Kalér, anu ngandung sakitar 18,0% pasar dina taun 2019.
Peserta utama kalebet Radiac Abrasives Inc., Noritake Co. Ltd., Protech Diamond Tools Inc., Asahi Diamond Industrial Co. Ltd., 3M, American Superabrasives Corp., Saint-Gobain Abrasives Inc., Carborundum Universal Ltd., Eagle Superabrasives, sareng Action Superabrasive, sareng anu sanésna.
Pikeun kaperluan laporan ieu, Laporan sareng Data parantos dibagi kana Pasar Super Abrasives global dumasar kana produk, pangguna akhir, aplikasi, sareng daérah

Produk Outlook (Volume, Kilo Ton; 2017-2027) (Penghasilan, USD Milyar; 2017-2027)
Cubic Boron Nitride / Intan / Batur

End-User Outlook (Volume, Kilo Ton; 2017-2027) (Penghasilan, USD Milyar; 2017-2027)
Aeroangkasa / Otomotif / Médis / Éléktronika / Minyak & Gas / Batur

Outlook Aplikasi (Volume, Kilo Ton; 2017-2027) (Penghasilan, USD Milyar; 2017-2027)
Powertrain / Bearing / Gear / Alat Grinding / Turbin / Batur

Outlook Daerah (Volume, Kilo Ton; 2017-2027) (Penghasilan, USD Milyar; 2017-2027)
Amérika Kalér / AS / ÉropaU.K / Perancis / Asia PasifikChina / India / Jepang / MEA / Latin America / Brazil


Waktos Post: Apr-02-2021