sm_banner

wartos

Pemotong polycrystalline diamond compact (PDC)

Intan mangrupikeun bahan paling sesah anu dipikaterang. Teu karasa ieu masihan sipat anu unggul pikeun motong bahan sanés. PDC penting pisan pikeun ngebor, sabab éta agrégat intan alit, murah, buatan manusa janten massa anu ageung ageung tina kristal anu berorientasi sacara acak anu tiasa dibentuk janten bentuk anu manpaat anu disebat méja berlian. Tabél intan mangrupikeun bagian tina cutter anu ngahubungi formasi. Di sagigir karasaeunana, tabel intan PDC gaduh ciri penting pikeun pemotong bor-bit: Aranjeunna épéktasi terikat sareng bahan karbida tungsten anu tiasa dipasangkeun (napel) kana awak bit. Intan, ku nyalira, moal ngariung sasarengan, atanapi aranjeunna tiasa ditempelkeun ku cara ngahiang.

Intan sintétik

Intan grit ilahar dianggo pikeun ngajelaskeun séréal leutik (-0.00004 in.) Intan sintétik anu dianggo salaku bahan baku konci pikeun motong PDC. Dina hal bahan kimia sareng pasipatan, intan buatan manusa idéntik sareng intan alami. Ngadamel grit intan ngalibatkeun prosés saderhana kimia: karbon biasa dipanaskeun dina tekanan sareng suhu anu luhur pisan. Dina praktékna, Nanging, ngadamel inten jauh tina gampang.

Kristal inten individu anu dikandung dina inten inten berorientasi kana macem-macem. Ieu ngajantenkeun bahanna kuat, lantip, sareng, kusabab karasa inten anu dikandung, tahan pisan tahan. Nyatana, struktur acak anu aya dina inten sintétis anu kabeungkeut ngalakukeun langkung hadé dina nyukur tibatan intan alami, sabab intan alami mangrupikeun kristal kubik anu gampang narekahan sapanjang wates anu teratur, kristalinna.

Intan grit kirang stabil dina suhu luhur tibatan inten alami, nanging. Kusabab katalis logam anu kajebak dina struktur grit gaduh tingkat ékspansi termal anu langkung luhur tibatan inten, ékspansi diferensial nempatkeun beungkeut intan-ka-inten dina kaayaan geser sareng, upami bebanna cukup tinggi, ngabalukarkeun kagagalan. Upami beungkeut gagal, intan gancang leungit, janten PDC kaleungitan karasa sareng seukeut na janten teu épéktip. Pikeun nyegah kagagalan sapertos kitu, pemotong PDC kedah dipasihan cekap nalika dibor.

Méja Inten

Pikeun ngadamel méja inten, inten grit disinter ku tungsten karbida sareng pengikat logam pikeun ngawangun lapisan anu beunghar inten. Éta bentukna sapertos wafer, sareng éta kedah didamel sakumaha kandel sacara struktural, sabab volume inten ningkatkeun kahirupan anu ngagem. Méja inten anu kualitasna paling luhur ≈2 dugi ka 4 mm, sareng kamajuan téknologi bakal ningkatkeun ketebalan tabel inten. Substrat karbida tungsten biasana ≈0.5 inci jangkung sareng gaduh bentuk sareng ukuran anu sami sareng méja inten. Dua bagian, méja intan sareng substrat, ngawangun alat motong (Gbr. 4).

Ngabentuk PDC kana bentuk anu manpaat pikeun cutter ngalibatkeun nempatkeun grit inten, dibarengan ku substrat na, dina wadah tekanan teras sinter dina panas sareng tekanan anu luhur.

Pemotong PDC henteu kénging ngalangkungan suhu 1,382 ° F [750 ° C]. Panas anu seueur ngahasilkeun pakean anu gancang, kusabab ékspansi termal diferensial antara binder sareng intan condong ngarusak kristal grit inten anu tumbuh dina tabel inten. Kakuatan beungkeut antara méja inten sareng tungsten karbida substrat ogé bahaya ku ékspansi termal diferensial.


Waktos Post: Apr-08-2021